Aktivt jobb för dig som gillar el och teknik - titta hit!

Aktivt jobb för dig som gillar el och teknik - titta hit!

Du passar för rollen som installatör om du gillar teknisk problemlösning och samtidigt vill arbeta med kroppen. Ingen dag är den andra lik när du hela tiden besöker nya platser och möter nya tekniska utmaningar. Har du ett engagemang för att lyckas och grundläggande elkunskaper? Sök rollen och ta plats hos ett tryggt företag där fokus är på din trygghet!

Information om uppdraget

Som installatör hos vår kund kommer du arbeta tillsammans med en kollega med att köra ut och installera maskiner till tvättstugor hos bostadsrättsföreningar.

Du erbjuds
 • En uppdragsgivare som bryr sig om sin personal och sätter säkerhet och arbetsmiljö i första rummet
 • En dedikerad konsultchef och karriärpartner
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

Som installatör kommer din dag börja på kontoret i Årsta eller Sollentuna. Du och dina närmsta kollega kommer tillsammans lasta bilen med de maskiner som ska köras ut till kunderna utifrån dagens körschema. Väl ute hos kunderna, som främst består av bostadsrättsföreningar, kommer ni tillsammans bära in nya maskiner till tvättstugan, installera dessa och plocka bort de gamla maskinerna. Rollen innebär en varierad vardag som både ställer krav på din förmåga att lösa uppkomna problem samt att du trivs med ett fysiskt tungt arbete.

Vi söker dig som
 • Erfarenhet av fysiskt tungt arbete
 • Grundläggande kunskap inom el
 • B-körkort
 • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, då du kommer använda språken i tjänsten
Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av installation.

Som person är du:
 • En person som är lätt att samarbeta med och som trivs med att arbeta i lag
 • Har ett lösningsfokus och gärna kommer med idéer och förslag
 • Arbetsvillig och ansvarsfull
Övrig information
 • Start: så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: måndag-fredag 7-16
 • Placering: du utgår från kontoren i Årsta och Sollentuna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se