Affärsmässig projektledare till aktör inom OTT-streaming

Affärsmässig projektledare till aktör inom OTT-streaming

Vår kund är en snabbväxande aktör inom OTT-streaming, nischade mot sport, som nu söker en projektledare. Du kommer att arbeta med att förvalta och utveckla befintliga kundsamarbeten och ansvara för exempelvis marknadsföring, löpande kundvård och merförsäljning. Företaget har ett starkt varumärke på den svenska marknaden och för dig med erfarenhet från en liknande roll är detta en unik möjlighet att bli en del av ett ungt, entreprenöriellt bolag inom sport/mediabranschen. Start är 1 februari men urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en projektledare med några års erfarenhet av projektledning, gärna inom kommersiell verksamhet, till sitt kontor i Centrala Stockholm. De är idag strax under 20 personer i Stockholm som alla bidrar till en gemenskap som präglas av ödmjukhet och ett starkt engagemang. Du kommer att få upplärning av befintlig projektledare som ska gå på föräldraledighet.

Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos företaget. Tjänsten är på heltid förlagda på kontorstider, utifrån kundernas behov, med flex. De är kollektivavtalsanslutna.

Arbetsuppgifter

När företaget tagit in en ny kund blir du som projektägare ytterst ansvarig gentemot kund. Du ansvarar för ett antal projekt parallellt.

Ha kontakt med idrottsklubbar samt ligaorganisationer och vara nyckelperson mellan klubb, produktion och distributör

Säkerställa att överenskommelser och åtaganden kopplat till företagets affärer efterlevs

Skapa/arrangera kundevent för befintliga och eventuellt nya kunder

Utveckla koncept, affärer och kundvård av befintliga kunder

Arbeta med marknadsföring i sociala medier

Agera säljstöd (tex ta fram avtal, presentationer och underlag vid förhandlingar) och identifiera nya affärsmöjligheter hos befintliga kunder

Vi söker dig som

Ansvarstagande

Problemlösande

Kommunikativ

Affärsmässig och strategisk

För att bli aktuell för tjänsten är det ett krav att du:

Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Har några års erfarenhet av att arbeta i en liknande, kundorienterad roll

Har kunskap/erfarenhet inom digital marknadsföring

Har erfarenhet av att arbeta med försäljning/merförsäljning

Det är mycket meriterande om du:

Har en förståelse för sportvärlden på affärsmässig nivå

Har arbetat inom mediebranschen tidigare

Övrig information
  • Start: 1 februari
  • Omfattning: Heltid, varierande arbetstider med flextid.
  • Placering: Östermalm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se