Affärsmässig och relationsskapande försäljningsansvarig till Consectors bolåneteam

Affärsmässig och relationsskapande försäljningsansvarig till Consectors bolåneteam

Nu rekryterar Consector en försäljningansvarig till sitt bolåneteam som i nära samarbete med VD kommer driva och vidareutveckla bolåneaffären. Consector söker dig med ett tydligt affärsdriv och som med en positiv och engagerande inställning vill leda och utveckla Consectors bolåneerbjudande samt bolåneteamet! Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Consector är en låneförmedlare som sedan starten 2014 haft en framgångsrik resa och nu rekryterar man in en försäljningansvarig som ska fortsätta att driva och utveckla bolåneaffären. Consectors vision är att revolutionera hur konsumenter i Norden upphandlar lån och krediter.

Consector sitter i fina lokaler ett stenkast från Karlaplan i Stockholm och här arbetar i dagsläget 40 personer. Arbetsmiljön präglas av öppenhet, gemenskap och engagemang för Consectors affär och här erbjuds du en arbetsplats där man tillsammans arbetar engagerat för att fortsätta den positiva utvecklingen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Consector.

Arbetsuppgifter

Som försäljningsansvarig kommer du att ha det övergripande ansvaret för bolåneaffären hos Consector. Du leder bolåneteamet som kommer att växa mycket inom det närmsta året, och du arbetar aktivt med att leda och entusiasmera teamet till att nå nya nivåer och att fortsätta utvecklas.

En viktig del i arbetet är att strategiskt utveckla bolåneaffären hos Consector med fokus på affärsdriven kundanskaffning. Du gör det i nära samarbete med VD genom att sätta strategiska, operativa planer och se till att på ett framgångsrikt sätt implementera dessa hos teamet. Du sätter budget, tar fram prognoser, ekonomiska rapporter och underlag samt är ansvarig för uppföljningen av dessa. Du är också aktiv i diskussioner med Consectors samarbetspartners och tredjepartsdistributörer och du kommer att ha en central roll i att utveckla nuvarande samarbeten samt söka och etablera nya samarbeten och möjligheter för bolaget.

Tjänsten passar dig som arbetat med försäljning och ledarskap under några års tid och som nu är redo att ta nästa steg och arbeta mer strategiskt, samt få användning för dina goda ledarskapsförmågor.

Vi söker dig som

Har akademisk utbildning inom förslagsvis ekonomi med en god erfarenhet av att arbeta i en roll med både personalansvar samt med strategisk affärsutveckling och försäljning.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av bolån sedan tidigare och innehar Swedsec-licens för bolån, men detta är inget krav för tjänsten då du kommer att kunna lära dig på plats.

Då rollen som försäljningsansvarig är delad så krävs att du är en flexibel och positiv person med förmågan och intresset att leda ett team samtidigt som du är trygg i att arbeta strategiskt och har förmågan att sätta utmanande mål och på ett trovärdigt sätt ta dig och dina medarbetare till det målet. Du har en självklar affärsmässighet och tycker om att arbeta mot tydligt kommunicerade mål med en nyfikenhet att bryta ny mark och vidareutveckla bolåneaffären. Din höga integritet, goda självkännedom och prestigelösa inställning gör dig till en trovärdig ledare som har ett genuint intresse för dina medarbetare och deras utveckling. För att trivas hos Consector triggas du av att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med mycket framåtanda som värdesätter att arbeta ambitiöst samtidigt som man har roligt tillsammans.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön enligt överenskommelse + bonus
  • Placering: Karlaplan, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consectors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Consector är en låneförmedlare som erbjuder personlig rådgivning för att underlätta för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån och kreditkort. Erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa kunder att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang. Målsättningen är att minska räntekostnaderna för kunden. Bakom bolaget står grundarna och entreprenörerna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg som båda har en mångårig bakgrund inom bank- och finansbranschen. Övriga delägare är bland annat Max Matthiessen, Verdane Capital och Optimizer Invest.