Affärsmässig konsultförmedlare till Upgraded!

Affärsmässig konsultförmedlare till Upgraded!

Har du ett starkt affärsfokus och vill jobba relationsbyggande i nära samarbeten med dina kunder och leverantörer? För dig som trivs i en fartfylld roll och vill vara del av en tillväxtresa har Upgraded jobbet! Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker en konsultförmedlare till Upgraded. På kontoret invid Stureplan växlar man upp och söker nu fler medarbetare till teamet som idag består av åtta personer. Hos Upgraded jobbar du i en kommunikativ roll med att förmedla konsulter till kunder på deras förfrågan. Du fungerar alltså som mellanhanden mellan Upgradeds kundföretag och bemannings- och konsultföretag runt om i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Upgraded. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter till anställning hos Upgraded efter detta, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konsultförmedlare kommer du arbeta med relationsbyggande kundkontakt och förmedling av konsulter. En stor del av din roll blir att bygga och underhålla ett nätverk för att alltid vara top of mind hos dina leverantörer när ett konsultbehov hos en kund uppstår. Du arbetar i ett högt tempo med möten och telefonmöten som ett dagligt inslag. För dig med många idéer och en entreprenöriell ådra finns även möjlighet att spela en viktig roll i Upgradeds fortsatta bolagsbygge och tillväxtresa.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot behovsförfrågningar från kunder och sedan boka och genomföra leverantörsmöten med konsultbolag i Stockholm
 • Prisförhandla med leverantörer
 • Arbeta med viss administration kopplat till förmedlingsprocessen
 • Efter eget intresse och förmåga engagera dig i bolagets utveckling
Tjänsten passar dig som trivs i en säljande roll med många kontaktytor. Du vill ta ansvar och söker dig nu mot en roll där du har stor möjlighet att påverka ett företags fortsatta utveckling.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet från en roll som involverat mycket kundkontakt
 • Har tidigare erfarenhet av att jobba resultatinriktat mot mål
 • Har professionell kunskap i engelska och svenska då detta kommer att vara dina arbetsspråk
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna inom B2B
 • Har en eftergymnasial utbildning inom förslagsvis ekonomi, försäljning, beteendevetenskap eller har läst till ingenjör
Som person är du resultatinriktad och trivs med att jobba mot uppsatta mål med möjlighet att påverka din egen lön. Du är kommunikativ i bemärkelsen att du kan anpassa din kommunikation efter mottagare på ett effektivt sätt. Vidare ser vi att du är initiativtagande och affärsmässig vilket gör att du identifierar affärsmöjligheter och driver dina initiativ vidare. Tack vare din problemlösningsförmåga fastnar du inte i detaljer utan finner en fungerande lösning och tar dig effektivt vidare i ditt arbete. För att passa in i teamet har du en hög energi och gillar givetvis att ha kul på jobbet!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Placering: Kungsgatan i centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Upgradeds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Upgraded är ett företag som rekryterar och förmedlar konsulter för att säkerställa sina kunders kompetensförsörjning. Med ledorden positiv, entreprenöriell och personlig är målsättningen att vara en lösningsorienterad samarbetspartner med hög energi.