Administrativ stjärna till det högteknologiska IT-företaget Telia Cygate

Administrativ stjärna till det högteknologiska IT-företaget Telia Cygate

Är du en person som redan nu jobbar administrativt eller känner dig öppen för utmaningen och har det som krävs? Då är du varmt välkommen att ansöka positionen som IT-administratör hos Cygate! Cygate är en del av Telia och befinner sig i en IT-bransch som växer så det knakar. I denna roll kommer du därför få möjligheten att arbeta i en mycket attraktiv bransch och skapa dig nya kunskaper samt meriterande arbetslivserfarenheter!

Information om uppdraget

Vi söker nu dig som gillar det administrativa, besitter ett bra siffersinne och vill komma in i en attraktiv bransch! Cygate är ett företag som brinner mycket för teknik men de brinner minst lika mycket för människorna inom företaget och deras kunder. I den här rollen kommer du arbeta i team och få mycket kunskap av seniora kollegor. På sikt kommer du ansvara över kunder som idag omsätter mellan 10-50 miljoner kronor. Utöver det kommer du även åka ut på kundbesök och på så sätt växa ytterligare i din roll.

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig i 9-12 månader, men där det finns goda chanser till vidare anställning för den med rätt ambitioner och driv!

Du erbjuds
 • Arbete i ett team som har bra sammanhållning och hjälper varandra i det dagliga arbetet
 • Möjlighet att arbeta både på plats och remote
 • En engagerad konsultchef som stöttar dig i din utveckling
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du kommer bli en del av ett mindre team som idag arbetar med ett specifikt projekt som påbörjats under sempteber. Du kommer även bidra med din komeptens till ett annat team som arbetar mer varierande och med olika projekt.

Exempel på vardagliga arbetsuppgifter:
 • Uppdatera priser i avtal Visma
 • Skapa nya avtal
 • Hantera fakturering
 • Rapportera avvikelser till ekonomiavdelningen
Vi söker dig som

För att lyckas i denna roll tror vi att du har minst en avslutad gymnasieutbildning. Du har ett bra sinne för siffror och är van att jobba i Excel samt har ett noggrant arbetssätt och behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Det är mycket meriterande om du kommer från en ekonomisk bakgrund, exempelvis universitetsutbildning eller arbetslivseranhet inom ekonomiskt administrativt arbete.

Som person ser vi gärna att du är:
 • Noggrann och strukturerad
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Omgående
 • Heltid, möjlighet att arbeta remote 2 gånger i veckan
 • Stockholm, Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se