Administrativ projektkoordinator till KONE i Kista

Administrativ projektkoordinator till KONE i Kista

Nu söker en vi en supervass administratör som kan stödja arbetsledare vid installation av hissar på den svenska marknaden. Är du en kommunikativ person som har förmågan att strukturera upp ditt eget arbete samtidigt som du stödjer andra i deras roll? Denna roll är perfekt för dig som är i början av karriären och tjänsten startar i augusti men urvalet sker löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administrativ projektkoordinator till Sales and Operations-avdelningen på KONE. I denna roll kommer du ingå i ett team om 5 personer som är en stödfunktion till de cirka 40-tal arbetsledarna runtom i landet. Rollen kommer att starta i augusti och du kommer att få introduktion av en kollega och förväntas därefter vara självgående efter 3-4 veckor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 12 månader från det att den tillsätts. Möjlighet till andra uppdrag som konsult via oss på Academic Work finns efter avslutat uppdrag om allt har fungerat väl.

Då KONE är ett utav världens största bolag globalt finns alla möjligheter för karriärsutveckling om man visar framfötterna och gör ett bra jobb. I den här rollen kommer du utgå från det Skandinaviska huvudkontoret och har all möjlighet att få ett stort kontaktnät och ta plats internt med ditt personliga varumärke.

Arbetsuppgifter

Som administrativ projektkoordinator kommer du arbeta i en roll där du stöttar kollegor på distans. Du kommer att supportera arbetsledare i landet i deras arbete med installationer av nya hissar. Arbetet innebär mycket planering, ekonomiskt uppföljning, orderläggning och fakturering.

Du kommer till exempel att:
 • Hålla avstämningsmöten på Skype med arbetsledarna där ni går igenom pågående och avslutade projekt och därefter uppdaterar i SAP
 • Göra tilläggsfakturering som kan inkomma från säljare, tekniker eller distriktschefer
 • Göra ekonomisk uppföljning av projekt
 • Följa leveranser av hissar och andra delar som kommer och hålla kontakt med tex. DHL
Tjänsten passar dig som har lätt för att följa befintliga processer samtidigt som du kan vara flexibel och hantera ärenden som kommer in under dagen.

Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetat administrativt eller i en supporterande roll
 • Har avslutad gymnasial utbildning
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du kommer ha kontakt med svensktalande kunder dagligen
Det är meriterande om du....

* Har arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare. KONE använder bland annat SAP och Salesforce

Som person är du en person som trivs i en roll med daglig problemlösning. Du har inga problem med att utföra ditt eget arbete och samtidigt vara serviceminded och hjälpa andra. Du bör vara flexibel och kan skifta fokus mellan dina arbetsuppgifter själv utan att missa någon viktig bit.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: 12 mån, heltid mån-fre, 07-16 .
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONES önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

*Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2014 omsatte KONE 7,3 miljarder euro och hade ungefär 47 000 anställda i över 50 länder.