Administrativ handläggare inom liv och pension till försäkringsbolaget med branschens nöjdaste...

Administrativ handläggare inom liv och pension till försäkringsbolaget med branschens nöjdaste...

Det här är tjänsten för dig som vill komma in på ett företag med en varm och välkomnande kultur där man arbetar tillsammans. För dig som vill bygga din erfarenhet är det här nästa steget i din karriär och får möjlighet att arbeta i ett utvecklingsfokuserat företag

Information om uppdraget

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsföretag och har ungefär två tusen medarbetare i hela landet. Enligt SIFO:s och Academic Works undersökning är vår kund med på topp 100 av de mest attraktiva arbetsgivarna hos målgruppen Young Professionals.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är administrativa, så som att ta hand om post, teckna livförsäkring, kronofogdeförfrågningar och eventuellt rättningsarbete.
Inom rollen kommer du även att backa upp teamet med olika delar av arbetet som behöver uppbackning för stunden.

Vi söker dig som
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Erfarenhet av livförsäkring och pension alternativt från arbete på bank
  • Flytande kunskaper i svenska då du kommer använda språket dagligen i arbetet
Personliga egenskaper:
  • Positiv inställning
  • Snabblärd
  • Noggrann
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gärdet
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se