Administrativ ekonomiassistent till NREP Sweden

Administrativ ekonomiassistent till NREP Sweden

Har du goda kunskaper i Excel och erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll? Då kanske det är dig vi söker till rollen som administrativ ekonomiassistent till vår kund NREP! Just nu händer det mycket på deras ekonomiavdelning och de söker därför dig som vill komma in och stötta under den kommande perioden. Start kommer ske omgående så skicka in din ansökan direkt för att inte missa din chans!

Information om uppdraget

NREP är ett fastighetsbolag med visionen att förbättra fastigheter. De har en strategi med flera intressenter och använder ett brett spektrum av discipliner för att utveckla fastigheter och tjänster som skapar långsiktigt värde för hyresgäster, investerare och förbättra samhällena. NREP som organisation har mer än 400 anställda med sex kontor i Norden, ett i London och ett i Luxemburg. De tror starkt på styrkan att driva och bygga en lokal närvaro på de marknader de investerar i.

Du erbjuds:
 • NREP är ett väletablerat - och branschledande bolag som tack vare fantastiska medarbetare bidrar till kontinuerlig tillväxt och stark prestanda för företaget.
 • Kontoret är centralt beläget på Regeringsgatan. NREP sitter i det nya kvarteret Urban Escape precis intill Gallerian.
 • NREP är en grupp stolta entreprenörer med gemensamma värderingar och starkt engagemang gentemot varandra.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att få:
 • Koordinera underskrifter av fysiska dokument samt administrera elektroniska underskrifter
 • Upprätta ansökningsblanketter för olika behörigheter
 • Stötta upp i Excel bearbetning
 • Ansvarig för arkivering samt uppdatering av data i databaser
 • Kommunikation med både interna och externa parter
Vi söker dig som

I denna rollen kommer du snabbt hoppa in i ett högt tempo och hjälpa till i en bred roll. Det krävs därför att du är initiativtagande, kommunikativ och ansvarstagande. Om du har en bakgrund inom redovisning och/eller juridik är det högt meriterande.

Vi söker dig som:
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då arbetet sker i båda språken
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll sedan tidigare
 • Har ett öga för siffror
Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Regeringsgatan 25, centrala Stockholm

Arbetstider: Kontorstider kl. 8-17 (kan variera)

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NREPs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se