Administrativ Operations Support på 50% till KONE i Kista

Administrativ Operations Support på 50% till KONE i Kista

Nu söker en vi en supervass administratör som kan stödja installationsgruppen i en föränderlig miljö. Är du en kommunikativ person som har förmågan att strukturera upp ditt eget arbete samtidigt som du stödjer andra i deras roll? Då är denna roll är perfekt för dig som vill arbeta 50% och samla på dig meriterande erfarenhet från ett globalt bolag! Sök tjänsten redan idag då tjänsten är tänkt att starta omgående

Information om uppdraget

Academic Work söker en administrativ assistent till Operations-avdelningen på KONE. I denna roll ingår du i det centrala installationsteamet. Rollen kommer att vara på 50% och täcka upp för en föräldraledighet fram till årsskiftet 19/20. Rollen kommer att starta omgående och du kommer att få introduktion av kollegor på plats. Idealt ser vi att du kan arbeta dessa 50% fördelat mån/ons/fre men detta är flexibelt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Möjlighet till andra uppdrag som konsult via oss på Academic Work finns efter avslutat uppdrag om allt har fungerat väl.

Då KONE är ett utav världens största bolag globalt finns alla möjligheter för karriärutveckling om man visar framfötterna och gör ett bra jobb. I den här rollen kommer du utgå från det Skandinaviska huvudkontoret och har all möjlighet att få ett stort kontaktnät och ta plats internt med ditt personliga varumärke.

Arbetsuppgifter

Som operations support kommer du arbeta i en roll där du stöttar kollegor med diverse koordinering och administrativa uppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i kunddokumentations projekt, titta på existerande kunddokumentation och se vad som ska uppdateras och förbättras
 • Månadsvis plocka ut "orderboken" ur system och manuellt uppdatera antal enheter i andra verktyg såsom excel etc.
 • Agera administrativt stöd för verktyg samt utrullning av resurshanteringsverktyg.
Tjänsten passar dig som har lätt för att följa befintliga processer samtidigt som du kan vara flexibel och arbeta i en miljö där nya processer skapas. Då vissa av arbetsuppgifterna är frekvent återkommande är det viktigt att du är prestigelös och uthållig, och inte ser någon uppgift som för liten att göra. Då KONE arbetar över flera geografiska kontor och du kommer att ha kontakt med kollegor via mail, skype, telefon och interna kollegor på andra geografiska kontor.

Vi söker dig som
 • Kan arbeta 50%, helst fördelat på mån/ons/fre
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du kommer ha kontakt med kunder dagligen
 • Har goda kunskaper i excel
 • Kan visa exempel på att du drivit någon form av projekt eller haft större ansvar för arbetsuppgifter.
Det är meriterande om du....

* Har arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare. KONE använder bland annat SAP och Salesforce

Som person är du en person som trivs i en roll med daglig problemlösning. Du har inga problem med att utföra ditt eget arbete och samtidigt vara serviceminded och hjälpa andra. Du bör vara flexibel och kan skifta fokus mellan dina arbetsuppgifter själv utan att missa någon viktig bit.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 50%, 20h/v fram till årsskiftet
 • Lön: Timlön
 • Placering: Kista
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONES önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

*Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2014 omsatte KONE 7,3 miljarder euro och hade ungefär 47 000 anställda i över 50 länder.