Administratörer på heltid till välkänt företag inom betaltjänster!

Administratörer på heltid till välkänt företag inom betaltjänster!

Som administratör på ett välkänt företag inom betalningslösningar har du nu möjlighet att testa på varierande uppdrag och arbetsuppgifter inom olika områden hos bolaget. En perfekt möjlighet för dig som vill tillgodogöra dig praktisk arbetslivserfarenhet och möjlighet till goda referenser inför framtida karriärsval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning flertalet serviceinriktade administratörer på heltid. I rollen som administratör kommer du få möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter i projektliknande form.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kan till exempel få arbeta med:
 • Kartläggning och klassificering av information i olika verktyg
 • Överföring av data mellan olika interna system
 • Korrigering och uppdatering av befintlig information
Det tillkommer fler arbetsuppgifter än ovan nämnda.

Vi söker dig som
 • Har en god datorvana
 • Har en god kunskap i det engelska språket. Engelska är koncernspråk.
Som person är du nyfiken och tycker om att få lära dig nya saker samt ser positivt på att få ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och prestigelös.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan.
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork