Administratörer inom HR till storkund i solna

Administratörer inom HR till storkund i solna

Är du strukturerad, gillar ordning och reda och är en fena på Excel? Har du dessutom goda erfarenheter av att arbeta med IT-system och är nyfiken på att få in en fot på ett stort bolag? Då kan rollen som HR-administratör hos vår kund vara något för dig. Ta chansen att skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vi söker en administratör till ett Foxtrot-projekt hos vår kund i Solna, där du bland annat kommer arbeta med dokumenthantering. Ett perfekt första jobb för dig som är nyexaminerad eller för dig som önskar meriterande erfarenhet från ett stort bolag med goda utvecklingsmöjligheter, en bra arbetsmiljö och härliga kollegor som hjälper varandra.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna roll som HR-administratör kommer du att arbeta med att driva olika projekt inom HR. Du kommer bland annat arbeta med:
 • Dokumenthantering, rensning och arkivering av datarelaterad till HR
 • Utföra kvalitetskontroller
 • Kategorisera och strukturera data med hjälp av bland annat Excel och SharePoint
Vi söker dig som
 • Har en gymnasial utbildning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, detta då båda språk kan förekomma i tjänsten
 • Besitter goda kunskaper i Excel (gärna ha kunskap om pivot för att kunna kategorisera och strukturera data och göra kvalitetskontroller)
 • Har en god vana av IT-system samtidigt som du har lätt till att lära dig nya
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
 • Har en eftergymnasial examen inom relevant inriktning, exempelvis inom HR, ekonomi, systemvetenskap eller liknande.
Som person är du ordningsam, strukturerad, noggrann, kan arbeta självständigt och ta egna kontakter inom företaget för att tillsammans med andra utarbeta rutiner inom ett område som är under utveckling.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tom 30 september
 • Placering: Solna, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se