Administratör till välkänt bolag inom livsmedelsbranschen i Stockholm!

Administratör till välkänt bolag inom livsmedelsbranschen i Stockholm!

Vi söker dig som gillar att arbeta med administration, ha breda kontaktytor och samarbeten, och som är fena på att sätta dig in i olika system. I den här rollen kommer du bli en del av ett familjärt och sammansvetsat masterdatateam hos ett väletablerat bolag som är ett av de främsta inom sin bransch. Sök rollen redan idag, då start är omgående!

Information om uppdraget

Vår kund är en av Sveriges ledande helhetsleverantör för alla som jobbar professionellt inom mat och dryck. De befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa där de bland annat utökar sitt masterdata/administrationsteam med en ny kollega fram till årsskiftet. Därefter finns goda möjligheter till förlängning/överrekrytering.

Företaget är en del av världens ledande foodserviceaktör och består av cirka 1000 anställda i Sverige. De har kompetenta och engagerade medarbetare spridda i landet på åtta orter, bland annat i centrala Stockholm, där du och övriga masterdataadministratörer utgår ifrån.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som masterdataadministratör ansvarar du för att löpande administrera nyheter samt göra korrigeringar och rättningar gällande artikeldata och produkter(inom livsmedel). Du är en del av ett sammansvetsat team som arbetar med antingen artiklar eller pris.

Vidare kommer du att...
 • Uppdatera masterdatan i både interna och externa system
 • Förbättra befintlig masterdata
 • Säkerställa att korrekt masterdata förs in löpande
 • Administera revideringar, prisjusteringsfönster eller nyhetsrevideringar enligt tidsplan
 • Bistå med utvalda delar av informationsinsamlingen samt tillför masterdata enligt regelverk
Vi söker dig som
 • Har minst gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har läst ekonomi
 • Har 1-2 års erfarenhet av administration. Det är meriterande om du har erfarenhet av masterdata, gärna inom livsmedelsbranschen
 • Har goda kunskaper i officepaketen, framförallt Excel
 • Har god data och systemvana, varav kunskaper inom ASW, Magda, Validoo eller iPMC är meriterande
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
Som person är du noggrann, initativtagande och kommunikativ. Du är administrativt lagd och du gillar att arbeta strukturerat och ordnat. Vidare är du ansvarstagande och trivs lika bra i självständigt arbete som i samarbete med andra.

Övrig information
 • Start: Omgående - till årsskiftet med mycket goda möjligheter till förlängning/överrekrytering
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se