Administratör till storkund i Solna

Administratör till storkund i Solna

Är du en erfaren och strukturerad administratör som vill ha ett spännande konsultuppdrag? Nu finns chansen att söka en koordinerande och bred administrativ roll med mycket eget ansvar till vår kund i Solna. Vi arbetar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Vår kund söker nu efter en administratör på heltid som ska hjälpa till inom Contract Management. Gruppen består idag av 15 medarbetare och arbetar med upphandling- och avtalsförvaltningsfrågor. Just nu pågår ett arbete att implementera 5 stora avtal med två olika entreprenörer och för detta behöver de nu hjälp.

Detta är inledningsvis ett uppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer till till exempel att:
  • Ska skapa rutiner och processer kring att beställa, godkänna externa konton och behörigheter
  • Beställa och bevaka (inkl avboka) eventuella säkerhetsprövningar
  • Bevaka behov av nya konton och avsluta ej använda konton samt vara First line of support för externa användare avseende de system som accessen medför
  • Tilldela och säkerställa access till utbildningsportalen
  • Underhålla, kvalitetssäkra, registrerar avtalsrelaterade eller entreprenörsinformation
Vi söker dig som
  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Har goda kunskaper i Excel
  • Har mycket god kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll
Som person är du ordningsam, strukturerad, noggrann, kan arbeta självständigt och ta egna kontakter inom företaget för att tillsammans med andra utarbeta rutiner inom ett område som är under utveckling.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, inledningsvis 6 månader

Placering: Solna

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se