Administratör till projekt på X-Sam!

Administratör till projekt på X-Sam!

Är du duktig på att hantera information i Excel och gillar samtidigt att ha kontakt med kunder och leverantörer i ditt dagliga arbete? Är du dessutom en analytisk person med god datavana? Du har nu möjligheten att bli X-Sams nya administratör och få ta del av X-Sams spännande projekt! Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen till ett nytt steg i karriären!

Information om uppdraget

Academic Work söker för XSAMs räkning administratör på heltid 4-6 månader framöver. Du kommer sitta i fräscha lokaler beläget i Jordbro tillsammans med ett härligt gäng kollegor som präglas av god stämning och högt i tak. Rollen innebär hantering av fraktsedlar och exceldokument. Du kommer även att ha kontakt med leverantörer för att begära in underlag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos XSAM. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 4-6 månader framöver. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du till exempel att:
 • Hantera fraktsedlar
 • Ha daglig kontakt med leverantörer
 • Arbeta i Excel
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta administrativt i ett spännande projekt på X-Sam som är i en tillväxtfas. Därtill tror vi att du som söker gärna tar egna initiativ och har en stark förmåga att självständigt ansvara för dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har tidigare erfarenhet från ett yrke inom servicebranschen, då arbetet innebär daglig kontakt med kunder och leverantörer
 • Är flytande i svenska språket i både tal och skrift, då språket förekommer i dagligt arbete
 • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Som person är du starkt initiativtagande, självgående och serviceminded ut i fingerspetsarna. Därtill tror vi att du som söker beskriver dig själv som noggrann, analytisk och som snabbt ser mönster.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 4-6 månader
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Jordbro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

X-Sam är ett affärsområde inom JF Hillebrand Logistics, och har utvecklat ett koncept för gemensam distribution till mottagare av alkoholhaltiga drycker över hela Sverige. I dagsläget används 19 X-dock-terminaler i Sverige och därifrån distribueras drycker till t.ex. Systembolaget, dagligvaruhandel, restauranger, hotell och grossister. X-Sam tror på att jobba över konkurrensgränserna för att uppnå den högsta möjliga effektiviteten för varje enskild kund. Kostnad, miljö och kvalité är företagets främsta ledord!