Administratör till modeföretag!

Administratör till modeföretag!

Är du en person som är serviceinriktad och har ett brinnande intresse och talang för administration? Gillar du även att arbeta i en internationell miljö? Perfekt! Ta då chansen och söka redan idag då vi selekterar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till ett internationellt modeföretag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 28 december 2018.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta med administration kring events, möten, seminarier och utbildning. Vidare kommer du sammanställa information, sköta faktura- och avtalshantering.

Du kommer till exempel att:
 • Publicera och hantera information på intranätet
 • Hantera GDPR-relaterad administration
 • Hantera och strukturera information i Office 365, Sharepoint etc
 • Supportera HR-funktionen i övriga administrativa uppgifter
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av administration
 • Har goda kunskaper i Office 365
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift
Som person är du strukturerad, kreativ och nytänkande. Du gillar att arbeta i grupp och är supporterande och serviceinriktad mot dina kollegor. Vidare är du prestigelös och leveranssäker.

Övrig information
 • Start: 25 juni
 • Omfattning: Heltid, fram till 28 december 2018
 • Placering: Marievik
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork