Administratör till internationellt bolag i Kista

Administratör till internationellt bolag i Kista

Är du administrativt lagd som person, som nu söker efter nya utmaningar? Vill du få in foten på ett globalt bolag som levererar produkter, tjänster och lösningar till industriella och kommersiella användare av elektroniska komponenter och som är ett ledande bolag inom sitt område? Ser du dessutom dig själv som en doer med en positiv inställning så är detta det perfekta jobbet för dig! Sök tjänsten redan idag då vi selekterar löpande i denna process.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en administratör. Vår kund sitter i fräscha lokaler med ett par minuters gångavstånd från Kista Centrum. De är över 100 anställda som jobbar på kontoret i Stockholm och du kommer få tillhöra ett team med fem andra medarbetare som jobbar inom kundtjänst, administration samt analysarbete.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och till en början sträcka sig sex månader framåt.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta med att hantera filer, databaser samt rapporter. Excel kommer att vara det verktyg som flitigt kommer användas i ditt arbete och därför krävs det att du har grundläggande kunskaper i programmet. I arbetet kommer du jämföra data samt föra ihop data från olika filer. Visar du framfötterna finns det möjlighet att få mer komplexa arbetsuppgifter, men det är viktigt att du är prestigelös och villig att stötta upp teamet där det behövs.

Tjänsten passar dig som vill komma in på en internationell miljö där du har kontakt med kollegor från olika delar av världen. Vi ser att du är en person som trivs med administrativa arbetsuppgifter och som anser att Excel är ett strålande verktyg i det dagliga arbetet.

Vi söker dig som
 • Har grundläggande kunskaper i Excel
 • Är flytande i engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Har studerat logistik eller supply chain
 • Arbetat i Excel tidigare
Som person är du en doer som får saker att hända. Du är snabblärd och flexibel i ditt arbete och kan snabbt bli självgående. Vi ser att du är bekväm med det engelska språket, då du även kan få snabbutbildningar från kollegor som jobbar i andra länder. Vidare är du en fena när det kommer till administrativt arbete och trivs i en sådan roll.

Övrig information
 • Start: Slutet av september, alternativt andra veckan i oktober
 • Omfattning: Heltid 6 månader
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork