Administratör till global ledare inom bioteknik

Administratör till global ledare inom bioteknik

Här drivs medarbetarna av samma löfte och det är att rädda och förbättra människors liv. Du blir en del av ett företag som verkligen gör samhällsnytta, samtidigt som du får arbeta i en varierande roll.

Information om uppdraget

Med värderingar som innovation, integritet och samarbete arbetar alla nära varandra mot samma mål. Företagets förmåga har anställda i hela världen, där alla jobbar mot att ta fram och utveckla nya livsviktiga läkemedel till patienter.

Vi söker nu en student som ska jobba ca 2-3 heldagar i veckan, det är möjligt att dela upp tiderna under veckan för att anpassa efter ditt skolschema. Du sitter i moderna lokaler på huvudkontoret i Danderyd, precis nära Mörby Centrum.

Du erbjuds
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner som är mån om din utveckling
 • En möjlighet att jobba på ett företag som gör stor skillnad i världen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer ha en varierande roll, där vi gärna ser att du gillar att vara spindeln i nätet då vi ser att du kan tänka dig hoppa in och hjälpa till med olika arbetsuppgifter.

I rollen kommer du exempelvis att assistera vid leveranser och andra transaktioner med våra distributörer i Norden. Du ser till att beställda varor levereras i tid och till rätt mängd.

Du kommer också att få göra lättare ekonomiuppgifter så som kontering av resekostnader, samla in underlag från olika medarbetare och redovisa dessa. Att ta fram olika rapporter kan även förekomma.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomi på högskola eller liknande och har minst 1 år kvar av studierna då det enligt kollektivavtal är ett krav att alternativt att man har en annan huvudsaklig sysselsättning
 • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal som skrift då intern och extern kommunikation sker på dessa språk
 • Tidigare jobbat administrativt
Som person är du:
 • Noggrann
 • Initiativtagande
 • Öppen och prestigelös
Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Deltid, 2-3 gånger i veckan
 • Placering: Danderyd
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se