Administratör till Strukton Rail

Administratör till Strukton Rail

"På Strukton värdesätter vi våra kollegor oerhört högt! Teamet du kommer arbeta i är ett väldigt bra gäng med en stark representation och blandning av människor. Järnvägsbranschen är mycket spännande - det kommer göras stora satsningar framöver på bland annat Roslagsbanan i Stockholm vilket gör att du kommer tillhöra en framtidssäkrad bransch. Som administratör registrerar du och följer upp felanmälningar som inkommer från de spåranläggningar vi ansvarar för, där du har bra stöttning från mig som chef och även av ett flertal arbetsledare som även har full koll på all teknik i våra anläggningar". Så beskriver Markus, platschef, kulturen hos Strukton och din roll som administratör. Sök idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Strukton Rail AB är Sveriges största privata järnvägsentreprenör. De bygger och underhåller spårväg, järnväg och tunnelbana. Som administratör inom felavhjälpning är du del av ett team som består av projektledare, tekniker, arbetsledare och administratörer. Administratören Malin, som tidigare varit anställd av Academic Work, beskriver rollen som följande:

"Ingen dag är den andra lik. Ibland kan man sitta en hel dag och bara jobba administrativt, ibland är man ute på möten. Då och då har man hur mycket som helst att göra så man får hålla många bollar i luften samtidigt. Det är en bra variation. Det som är mest spännande är att få se hur det ser ut i verkligheten. Exempelvis när man åker ut och kollar på pågående jobb eller fel ute i spåranläggningen, det hjälper en att förstå innebörden i det man jobbar med på kontoret."

Den här tjänsten kommer vara ett konsultuppdrag på 6 månader med god chans till förlängning, såvida alla är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • En arbetsplats med en god stämning och öppen kultur
 • Möjligheten att utvecklas i din roll, där du får arbeta nära många olika kollegor på avdelningen
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Hantera faktureringen av åtgärdade felanmälningar - du kommer få information av teknikerna när ett fel är åtgärdad samt information om ärandet varpå du sedan sköter den löpande fakturering
 • Du kommer även att ha en nära dialog med projektledarna angående dessa ärenden
 • Vara med på möten med kunder och leverantörer där du för protokoll
 • Upprätta dokument och PowerPoints
Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete - exempelvis från butik eller liknande
 • Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen, men det är inget krav
Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Strukturerad
 • Noggrann
Övrig information
 • Start: 1/8 alternativt 1/9
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Mörby
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strukton Rail är en av Sveriges ledande privata järnvägsentreprenörer. De levererar infrastrukturlösningar för järnväg i Skandinavien genom att bygga och underhålla spårsystem. De rustar även upp spåranläggningar och förser dem med kraftförsörjning. För att underhålla spårsystem långsiktigt och proaktivt har de även digitala lösningar för bland annat besiktning och övervakning.Här kan du läsa mer om Strukton Rail.