Administratör till Skandias juristavdelning

Administratör till Skandias juristavdelning

Är du studerande och söker ett meriterande deltidsarbete med insyn i juridik? Nu söker Skandia en student som vill arbeta deltid som administratör på deras juridikavdelning. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till Skandias juristavdelning. Avdelningen består idag av omkring 20 personer och du kommer att komma till en arbetsplats som genomsyras av en trivsam och härlig atmosfär med fartfyllt tempo. I teamet är det väldigt högt i tak och kollegorna arbetar självständigt men du kommer alltid att kunna vända dig till de juridiska assistenterna för stöttning i ditt arbete.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skandia. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig ett år fram förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du huvudsakligen arbeta med att registrera och arkivera avtal samt att stötta två juridiska assistenter i deras dagliga arbete. Om tid finns över kommer du även att få möjligheten att stötta och hjälpa till med hela avtalsprocessen. Du kommer inledningvis att få en introduktion i rollen och samtidigt ha någon av de juridiska assistenterna att vända dig till vid eventuella frågor.

Vi söker dig som
  • Är studerande på högskola/universitet med minst 1 år kvar av studierna
  • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språk används i det dagliga arbetet
I denna process lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför du skulle passa för rollen. För att lyckas i rollen ser vi att du är en noggrann person med ett effektivt arbetssätt. Vidare ser vi att du är en initiativtagande och ordningssam person som sprider god energi till dina arbetskamrater.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Ca 20 %
  • Lön: Timbaserad lön
  • Placering: Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandia erbjuder sparande med garanti, fondsparande, försäkringar för hälsa och trygghet, banktjänster och rådgivning. Med en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang har de i drygt 160 år arbetat med att förebygga och förutse risker. På så sätt har de kunnat ge människor ekonomisk trygghet i livets olika skeden. Skandia är kundägt De ägs av deras 1,2 miljoner kunder i Skandias traditionella livbolag, som också är koncernens moderbolag.