Administratör sökes till Riksorganisationen GAPF – Glöm Aldrig Pela och Fadime

Administratör sökes till Riksorganisationen GAPF – Glöm Aldrig Pela och Fadime

GAPF är en sekulär och ideell förening som arbetar mot hedersvåld och vänder sig till både män och kvinnor som på ett eller annat sätt är utsatta för eller berörda av hedersrelaterat våld. Förutom att hjälpa de utsatta jobbar de med informationsspridning och opinionsbildning. Nu söker de en administratör som kommer ansvara för den löpande administrationen, lättare ekonomiuppgifter samt att assistera GAPF:s verksamhetschef och styrelse. Här är tjänsten för dig som vill arbeta med att göra skillnad och verka för ett mer jämlikt Sverige.

Information om uppdraget

Idag är GAPF ett väletablerat och efterfrågat kunskapscenter vad gäller hedersrelaterat våld och förtryck mot ungdomars och kvinnors rättigheter i Sverige. GAPF arrangerar varje år Fadimedagarna, en uppmärksammad internationell konferens i riksdagen, samt finns på plats i Almedalen varje sommar. Året runt bedriver de ett livsviktigt arbete genom att ge stöd åt utsatta, opinionsbilda och utbilda stödpersoner.
Som administratör kommer du att tillhöra kontoret i centrala Stockholm och arbeta med den löpande administrationen i organisationen samt assistera verksamhetschefen och styrelsen i det dagliga arbetet. Du kommer ingå i nära samarbeten med de andra på kontoret och bli en del av ett team på 7 personer.

Du erbjuds
 • En tjänst där du får ta stort ansvar över dina arbetsuppgifter och vara med och utveckla arbetssätt och processer
 • Att arbeta i en värdegrundad ideell organisation där du varje dag arbetar för att göra skillnad för utsatta individer och arbeta för ett mer jämlikt Sverige
Arbetsuppgifter
 • Ansvara för allmän administration i en ideell organisation såsom post, e-post, telefon, bokning av resor, gåvohantering, hotell, lokal och inköp, med mera
 • Hantering av kvitton, fakturor, avtal och löpande kommunikation med Föreningshuset som har ansvar för bokföring, fakturering, deklaration, bokslut, löner och medlemsregister
 • Assistera verksamhetschef och GAPFs styrelse med styrelsemötesunderlag och årsmötesunderlag
 • Kontaktperson för fastighetsbolag, städbolag, IT-support och insamlingskontroll
 • Löpande kontakt med GAPFs kontaktpersoner i landet och med Fadimedagarnas stödorganisationer
Du kan också komma att hjälpa till med andra arbetsuppgifter vid behov

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet från administrativa eller koordinerande roller
 • Har goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt
 • Har kunskaper i Office 365, främst inom Excel
 • Är van vid att använda datorn som ditt främsta arbetsverktyg
Som person är du noggrann, har ett sinne för detaljer och värdesätter att ha ordning och struktur. Du har ett serviceinriktat, ansvarsfullt arbetssätt som inger förtroende. Vi tror även att du har god samarbetsförmåga samt att du är prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du är proaktiv, stresstålig, flexibel, ser vad som behöver göras och håller hög kvalitet i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GAPFs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GAPF grundades år 2001 av Sara Mohammad, under namnet Glöm Aldrig Pela-föreningen. Föreningen bytte namn till det nuvarande Riksorganisationen GAPF - Glöm aldrig Pela och Fadime efter mordet på Fadime Sahindal år 2002. Till en början verkade GAPF enbart i Stor-Stockholmsområdet, men idag har verksamheten expanderat till nationell nivå genom bildandet av flera olika lokala föreningar runtom i landet.