Administratör sökes till Gatudriftenheten, Trafikkontoret, Stockholms stad!

Administratör sökes till Gatudriftenheten, Trafikkontoret, Stockholms stad!

Stockholm växer som aldrig förr och ambitionerna kring utvecklingen av huvudstaden är höga. Nu söker vi dig som vill vara en del av ett team som bidrar till att forma morgondagens Stockholm; i en roll som administratör. I rollen som administratör på Gatudriftenheten får du vara en del av den förändringen som verksamheten bedriver - i detta fall med fokus på Stockholms gator. Du kommer arbeta tillsammans med ett drivet och engagerat team om ca 15 personer i Tekniska Nämndhusets lokaler på Kungsholmen i Stockholm, ett stenkast från Centralstationen. Uppdragsstart är omgående och intentionen är ett långsiktigt samarbete. Sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholms Stads räkning en administratör på heltid till Gatudriftenheten - en enhet som är i ständig rörelse. Start är omgående, arbetet förlagt under kontorstid och intentionen är ett långsiktigt samarbete.

Du kommer att arbeta brett inom administration och möteskoordinering kopplat till bland annat avtal och uppföljning av de entreprenörer som arbetar för staden. Detta är tjänsten för dig som har ett stort intresse för stad/samhälle och som trivs i en förvaltande, administrativ roll med stora kontaktytor. På sikt är tanken att tjänsten, som är ny av sitt slag, kommer erbjudas såväl utvecklingsmöjligheter och utökat eget ansvar - är du rätt person för rollen så kommer du kunna vara med och påverka processer och rollens vidare utformning.

Du erbjuds
  • En engagerad konsultchef som stöttar och coachar dig vid behov, och som är mån om att du trivs på jobbet
  • Ett meriterande konsultuppdrag där du skapar dig ett nätverk både via Academic Work, Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, samt via Stockholms stad
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer det vara stort fokus på administration och koordinering kopplat till möten med entreprenörer som utför arbete inom olika områden. Du kommer att stötta ett tiotal driftingenjörer och representera Trafikkontoret tillsammans med dina kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:

Boka in och kalla till möten , föra protokoll och följa upp att tidsplaner hålls och uppgifter utförs enligt överenskommelse

Du kommer alltså inte att hålla i mötena men ansvara för den administrativa processen kring entreprenörmötena . Rollen passar dig som tycker om att vara spindeln i nätet, ha stora kontaktytor och arbeta administrativt och enligt rutiner och utarbetade processer.

Vi söker dig som

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom statsvetenskap eller motsvarande och som brinner för samhällsfrågor

Som kommunicerar obehindrat och professionellt på svenska i såväl tal som i skrift då stort fokus kommer ligga på kommunikation och protokollskrivning.

Har arbetat med administration/koordinering tidigare

Som person är du:

Självgående och initiativtagande då du måste kunna driva ditt arbete självständigt framåt. Eftersom att detta är en nystartad verksamhet är det viktigt att du självgående kan arbeta utifrån nysatta rutiner.

Strukturerad, organiserad och administrativt lagd

Kommunikativ och duktig på att formulera dig i tal och skrift

Orädd och har skinn på näsan

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se