Administratör sökes för meriterande heltidsuppdrag

Administratör sökes för meriterande heltidsuppdrag

Är ditt nyårslöfte 2019 att börja året med ett meriterande uppdrag på ett stort och häftigt bolag inom finansbranschen som dessutom sitter ett kort stenkast från centralstationen? Här är lösningen på ditt nyårslöfte! Nu söker vi för Bamboras räkning administratörer för heltidsarbete under ett projekt på två månader med chans till eventuell förlängning. Starten är omgående och vi kommer tillämpa löpande urval för den här tjänsten. Det innebär att vi går igenom ansökningar och presenterar kandidater löpande för Bambora. Vänta därför inte med att ansöka utan skriv en grym motivering till varför du är rätt för tjänsten och ansök nu direkt!

Information om uppdraget

Academic Work söker dig som vill arbeta i rollen som Riskadministratör på heltid under ett tvåmånadersprojekt till Bambora.

Vad gör en riskadministratör tänker du? Detta besvaras senare i annonsen men kort sammanfattat kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för att säkerställa och uppdatera informationen om Bamboras kunder i Bamboras system. Utöver detta kommer du även få användning av att du är service minded genom att kontakta exempelvis butiksägare (Bamboras kunder) för att säkerställa och samla in nödvändig information.

Om du är ute efter meriterande erfarenhet från finansbranschen och tillgänglig för omgående start är det här alltså heltidsarbetet för dig. Bambora sysslar med enkla och skalbara betallösningar och finns både i Sverige men också internationellt. Nu söker man dig som är redo att komma in och arbeta heltid i Bamboras häftiga lokaler på Vasagatan, ett väldigt kort stenkast från Stockholm centralstation.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bambora. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig två månader framåt. Därefter finns möjlighet för rätt person att bli förlängd hos Bambora förutsatt att behovet finns samt att alla parter är nöjda med samarbetet men i dagsläget finns ingen garanti på detta.

Arbetsuppgifter

Rollen fokuserar huvudsakligen på administrativa uppgifter men har även inslag av serviceinriktade områden. I rollen som Riskadministratör kommer du bland annat att:
 • Se över information i Bamboras system och verifiera med externa källor
 • Göra en utvärdering av informationen samt omvärdera vid behov
 • Göra eventuella omvärderingar, gräva eller ta ytterligare actions kopplat till kunden
 • Kontakta butiksägare angående nödvändig inormation samt dokumentation
Tjänsten passar dig som är administrativt lagd och som gillar att grotta ner dig och gräva i betydelsefull information.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års administrativ erfarenhet från tidigare arbeten
 • Besitter god system/datavana
 • Har en gymnasial utbildning
Som person är du lösningsfokuserad och tycker om att undersöka information och dra slutsatser. Du är strukturerad och organiserad men också flexibel för den förändringsresa som bolaget ingår i. Tjänsten passar dig som motiveras av att arbeta i en dynamisk miljö och under högt tempo. Vidare trivs du med administrativa arbetsuppgifter med analyserande karaktär och känner därför igen dig i arbetsbeskrivningen ovan. Följaktligen tror vi att du ser det som en självklarhet att bibehålla och bidra till den goda stämningen på avdelningen!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid under två månader
 • Lön: Enligt överkommelse
 • Placering: Vasagatan 16
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
(Ta bort för arbetaruppdrag)
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork