Administratör på deltid

Administratör på deltid

Vi söker nu dig som trivs att jobba administrativt och som vill ha ett jobb vid sidan av dina studier. I rollen kommer du att skriva instruktioner och uppdatera information i dessa så att den är korrekt. Du kommer att träffa drifttekniker och elektriker för att gå igenom dokumenten, vilket gör att du behöver vara på plats i Gördinge för att kunna utföra ditt jobb. Vilka dagar och tider som du jobbar (mellan 07-16) är upp till dig, så om du trivs att arbeta administrativt och söker efter ett flexibelt jobb vid sidan av dina studier är detta perfekt! Sök tjänsten idag - så kan du börja jobba redan imorgon!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en administratör på deltid. I rollen kommer du att uppdatera instruktioner till avdelningarna El- och automation och produktion. Uppdraget är på 2-3 månader men det finns chans till förlängning.

Det finns instruktioner som används idag men dessa behöver uppdateras, och det är där du kommer in i bilden. Du kommer jobba tätt ihop med drifttekniker och elektriker för att säkerställa att instruktionerna blir rätt och arbetet sätter höga krav på noggrannhet och struktur.

Du kommer kunna få bra introduktion av en annan kollega som är på kontoret, men därefter kommer du arbeta relativt självständigt med ditt arbete. För att trivas i rollen tror vi därför att du är självgående i den bemärkelsen att du själv vågar ta intiativ och inte är rädd att ta kontakt med andra samtidigt som du trivs med att driva arbetet på egen hand.

För att kunna utföra jobbet krävs att du är på plats söder om Grödinge, det går bussar som man kan tajma- med viss framförhållning, men finns även gott om parkeringsmöjligheter för dig som har bil.

Du erbjuds
 • Ett flexibelt arbete vid sidan av dina studier där du själv kan planera vilka dagar och tider du ska vara på kontoret
 • Få en teknisk förståelse inom produktion, el- och automation som både kan vara spännande men även värdefulla kunskaper inför framtida karriärsmöjligheter
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden
Läs mer här om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Uppdatera befintliga instruktioner
 • Gå igenom dessa med drifttekniker och elektriker
 • Säkerställa att instruktionerna blir tydliga och korrekt formulerade
Vi söker dig som
 • Studerar på universitet eller högskola om minst 50%
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Kan arbeta 2 dagar i veckan på plats hos vår kund och starta omgående
Vi ser det som meriterande men inte ett krav om du:

* Har teknisk förståelse inom el- och automation

Som person är du:
 • Noggrann
 • Självgående
 • Strukturerad
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Ca 2-3 dagar i veckan, du planerar själv tiden mellan 07.00-16.00. Till en början kommer du få introduktion under förmiddagar vilket krävs att du kan vara på plats några förmiddagar.
 • Längd på uppdrag: Uppdraget är till att börja med på 2-3 månader till att börja med men kan bli förlängt
 • Placering: Söder om Grödinge
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se