Administratör på deltid till Kia!

Administratör på deltid till Kia!

Är du student och letar efter det perfekta deltids- eller sommarjobbet? Är du dessutom en fena på administration och har en god känsla för struktur och noggrannhet? Då kan tjänsten som administratör till Kia vara något för dig. Vi söker dig som kan börja omgående och arbeta halvtid under hela sommaren. Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Information om uppdraget

Kia Motors Sweden är ett ungt och expansivt bilföretag där de satsar på kvalitet genom hela försäljningskedjan. Till kontoret i Upplands Väsby söker vi nu för Kias räkning en administratör som kommer bli en del av ett team på sju personer där kulturen genomsyras av positivitet, energi och ett stort engagemang. I rollen som administratör kommer du framförallt arbeta med kontrollering och dokuemtering av kundkontrakt och vi söker därför dig som har en god känsla för struktur och noggrannhet.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med omgående start där du förväntas arbeta cirka 20 timmar i veckan men där arbetstiderna är relativt flexibla utifrån ditt studieschema. Initialt sträcker sig tjänsten fram till och med augusti men för rätt person finns även chans till fortsatt extrajobb under hösten.

Du erbjuds
 • Ett meriterande deltids- och sommarjobb hos Sveriges tredje största bilvarumärke
 • Chansen att utöka dina administrativa erfarenheter
 • Ett energiskt och positivt team
 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör kommer du framförallt arbeta med kontrollering och dokumentering av kundkontrakt. Du kommer även arbeta mycket med Excel för att skapa en struktur och ordning och reda bland kontrakten. Utöver hantering av kundkontrakt kommer du även få arbeta assisterande gentemot dina kollegor i teamet och stötta upp där behovet finns.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50%
 • Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
 • Har goda kunskaper i Officepaketet och grundläggande kunskaper i Excel
 • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
Som person ser vi att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du har ett prestigelöst och flexibelt sätt att arbeta och är inte rädd för att hugga tag där det behövs. För att trivas i teamet tror vi dessutom att du gillar att arbeta i grupp, har en positiv inställning samt en förmåga att arbeta självständigt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, cirka 20 timmar i veckan
 • Långsiktighet: Augusti ut, finns möjlighet till fortsatt deltidarbete under hösten
 • Placering: Upplands Väsby, från Rotebro station går en shuttlebuss till Kias kontor varje dag men det finns även viss möjlighet till distansarbete
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du läsa mer om Kia? Klicka här!