Administratör med siffersinne till Markedskraft på deltid!

Administratör med siffersinne till Markedskraft på deltid!

Gillar du problemlösning och vill skaffa starkt meriterande erfarenhet vid sidan av dina studier läser du rätt annons. Vi söker en administratör på deltid till Markedskraft, och just det, du får även ett säkrat sommarjobb! Dina framtida kollegor som sitter i ett pulserande Stockholm ser varmt fram emot att välkomna dig till teamet!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör på deltid till Markedskraft i Stockholm. Företaget arbetar med energi och deras kunder elhandelsföretag, stora industrier och mindre elproducenter Läs mer om hur de presenterar sig själva som företag här.

På kontoret i Stockholm sitter ett litet och engagerat team, varav en person kommer gå på föräldraledighet under maj. Det är med bakgrund av detta som den här rollen dykt upp och då det är mycket att göra behövs det således utökning i teamet. Behovet kommer vara varierande men förvänta dig att jobba cirka 16-20 timmar i veckan, förlagt när det passar dig och ditt schema mellan måndag till fredag.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Markedskraft. Uppdraget kommer primärt att vara under ett år men det finns mycket goda chanser att bli förlängd förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör på Markedskraft kommer du att arbeta med ett litet men sammansvetsat team om 3 personer. Du kommer att utgå från deras kontor som är placerat centralt i Stockholm. Vidare är Markedskraft ett internationellt bolag, varför du även kommer att ha kontakt med kollegor i andra länder såsom i Norge, Finland och Danmark. Dina arbetsuppgifter kommer att växa tillsammans med dig och utvecklas över tid.

Du kommer framförallt använda datorn som främsta arbetsverktyg i den här rollen där du i mångt och mycket utgår från deras IT-system "House of Control". Markedskraft har ett antal kunder som behöver underhållas och ditt ansvar kommer bland annat vara att se över kundavtalen, (portfölj-)rapportering och fakturering. Avslutningsvis kan du förvänta dig att få en god introduktion till rollen av kunniga kollegor på plats.

Du kommer till exempel att:
 • se över att fakturor är korrekta mot kund
 • säkerställa att kundavtal är korrekta
 • utforma kund- och internrapporter
Tjänsten passar dig som vill ta dina akademiska kunskaper inom exempelvis elmarknad/finans till en ny nivå. Rollen som administratör på Markedskraft gör dig helt klart till en hetare kandidat än dina kursare på arbetsmarknaden efter examen, och så är det ju inte så dumt med ett säkrat sommarjobb heller.

Vi söker dig som
 • är studerande på eftergymnasial nivå, i en takt om minst 50% med minst 1 år kvar av dina studier
 • har god systemvana, framförallt i Excel.
 • har god kommunikativ förmåga i svenska och engelska
För att trivas i rollen ser vi att du har ett intresse och sinne för siffror, råvaruhandel och/eller energimarknaden vilket vi kommer lägga stor vikt vid under rekryteringsprocessen. Vidare kommer du att ha nytta av din förmåga att se detaljer i den här rollen. Vi tror att du kommer uppskatta att få arbeta analytiskt, strukturerat och problemlösande, då det är egenskaper som ligger i linje med ditt arbetssätt.

Övrig information
 • Start: första veckan i april (v.14)
 • Introduktion: vi vill att du avsätter ett par dagar i början av april när du kan gå bredvid en kollega som lär upp dig
 • Omfattning: cirka 16-20h/veckan, utökade timmar under sommarperioden
 • Obs: Markedskraft har ett större behov av din hjälp i början av ny månad, med anledning av detta är det viktigt att i god tid se över ditt skolschema så att du kan anpassa dina pass efter detta
 • Lön: timlön och semesterersättning
 • Placering: Blekholmstorget 30 F, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Markedskrafts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Markedskraft värderas den goda stämningen högt och kollegorna ser fram emot att få in ett nytt stjärnskott till teamet. Här kan du förvänta dig ett meriterande, lärorikt och stimulerande extrajobb. Sök idag!