Administratör med serviceerfarenhet till team med högt tempo på KONE

Administratör med serviceerfarenhet till team med högt tempo på KONE

Pirrar det i magen på ett bra sätt när du hör ordet faktura? Är du en problemlösare ut i fingerspetsarna och trivs i en roll där du får ta egna initiativ och beslut? Vill du jobba med fakturaadministration på ett av världens största företag i branschen är det läge att läsa vidare! KONE har flera år i rad utsetts till ett av världens mest innovativa företag av Forbes Magazine och är ledande i Sverige inom branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för KONES räkning en medarbetare till avdelningen för fakturaadministration. Rollen är av administrativ och servicerelaterad karaktär. Tjänsten utgår från KONES huvudkontor i Kista där ca 200 andra medarbetare sitter. Teamet idag består av ca 15 medarbetare varav 6 personer kommer arbeta med samma sak som du. I gruppen finns det mycket kompetens då de som arbetat där längst har arbetat där i 15 år respektive kortast på 3 år.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Uppdraget kommer att vara på heltid och är tänkt pågå långsiktigt men startar med en initial provanställning på 6 månader. I den här rollen kommer du utgå från det Skandinaviska huvudkontoret och har all möjlighet att få ett stort kontaktnät och ta plats internt med ditt personliga varumärke.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på fakturaadministrationen kommer du tillhöra fakturateamet på servicecentret. Rollen innebär att du avlastar distriktschefer med att bearbeta och genomföra faktureringen av arbetsorder för mindre reparationer. Arbetet är periodvis mer intensivt med toppar, tex. i månadsslut.

I arbetet ingår genomgång av material, priser, flytta debiteringar m.m. för att det ska motsvara kundens avtal innan fakturan går ut till kund. Du behandlar även fakturareklamationer ifrån kunderna inom detta område, både via telefon och mail. Du har regelbundna avstämningar med tekniker och distriktscheferna. Att ständigt se hur du kan förbättra och effektivisera arbetet ingår även i arbetsuppgifterna.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot fakturareklamationer per telefon, mail och post.
 • Ständigt förbättra och effektivisera processer för hanteringen av dessa fakturor
 • Utreda fakturaärenden och vara behjälplig i frågor från kund
 • Ha kontakt med interna servicetekniker och distriktschefer
Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetat administrativt eller i en roll med mycket kundkontakt
 • Har avslutad gymnasial utbildning
 • Har erfarenhet av kundservice via telefon, administration eller säljsupport sedan tidigare
 • Är flytande i svenska i tal och skrift då du kommer ha kontakt med svensktalande kunder dagligen
 • Har arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare. Kunden använder bland annat SAP och Salesforce
Det är meriterande om du....

* Har arbetat med fakturering eller fakturafrågor tidigare

I denna process lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person är du en positiv teamspelare som trivs i en roll med daglig problemlösning och ett högt tempo. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och nå dessa tillsammans med ditt team. Du är strukturerad, ansvarskännande och inte är rädd för att ta beslut. Du brinner för kundservice samtidigt som du trivs med administrativa arbetsuppgifter och gör dessa med mycket noggrannhet.

Övrig information
 • Start: Omgående, max 1 mån uppsägningstid OK
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2014 omsatte KONE 7,3 miljarder euro och hade ungefär 47 000 anställda i över 50 länder.