Administratör med ekonomiskt intresse till Sabo Försäkringar

Administratör med ekonomiskt intresse till Sabo Försäkringar

Vill du arbeta med varierad administration och är skicklig i din kommunikation? Är du dessutom noggrann och prestigelös i ditt arbete? Då är detta en perfekt möjlighet för dig som vill vara med i expansionen av Sabo Försäkrings AB. Vi arbetar med löpande urval, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till Sabo Försäkrings AB. Tjänsten kommer innebära varierande administrativa arbetsuppgifter där man kommer få vara med och bygga upp en ny nisch inom företaget. Företaget sitter centralt i Stockholm och arbetsuppgifter kommer främst beröra implantering av den nya nischen. Du kommer få vara med att sätta nya rutiner och mallar för hur företaget ska arbeta framåt. Efter en gedigen introduktion kommer du få ditt egna rum i anslutning till dina kollegor som alltid kommer finnas till hands för eventuella frågor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sabo Försäkrings AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över tre månader och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du arbeta med bred och varierande administration. Mycket av arbetet kommer att utföras i officepaketet efter kontakt med kunder och medlemmar.
Utöver detta kommer kommer du till exempel att:
 • Skapa medlemslistor i Excel
 • Ta kontakt med nya personer inom det befintliga nätverket men även i nya nätverk
 • Förbereda Powerpointpresentationer inför olika typer av möten
Tjänsten passar dig som är prestigelös och driven i ditt arbete då du kommer få vara med och sätta nya rutiner och mallar för den nya nischen inom företaget.

Vi söker dig som
 • Tidigare arbetat med administrativa arbetsuppgifter
 • Besitter goda kunskaper i Officepaketet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • Har arbetat i ekonomisystemet Hogia
Det är meriterande om du har erfarenhet från försäkringsbranschen sedan tidigare men inget krav.

I denna rekrytering lägger vi störst vikt vid din personliga lämplighet. Som person är du noggrann, driven och prestigelös. I rollen kommer det krävas att du har förmåga att ta egna initiativ och självgående kan styra upp ditt arbete. Vidare är du social och har lätt för kommunikation med olika typer av personer, både internt och externt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Omgående heltid 3 månader, med god chans till förlängning
 • Placering: Drottninggatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sabo försäkrings AB önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sabo försäkringas AB SABO Försäkrings AB (SABOF) finns till för att kunna erbjuda prisvärda och bra försäkringar som är formade efter kundens behov. Bolaget har specialiserat sig på försäkringar till bostads- och fastighetsbolag. I dagsläget har SABOF ett 60-tal allmännyttiga bostadsföretag som kunder.