Administratör inom varuförsörjning till Akademibokhandeln & Bokus

Administratör inom varuförsörjning till Akademibokhandeln & Bokus

Lockas du av att arbeta i en varierande roll med stort fokus på att hantera många kontaktytor och administration inom varuförsörjning? Har du ett intresse för siffror och kundservice och vill utvecklas i en assisterande roll inom inköp, då är detta tjänsten för dig! Vi söker dig som med fördel har studerat inom inköp samt har administrativa erfarenheter sedan tidigare. Ta chansen och sök redan idag - urval sker löpande!

Information om uppdraget

Bokusgruppen är Sveriges marknadsledande bokhandelsaktör som med de starka och kompletterande varumärkena Bokus, Bokus Play och Akademibokhandeln når en mycket stor andel av Sveriges befolkning. Förutom böcker i alla kanaler och format erbjuds ett stort och inspirerande övrigt sortiment. Bokusgruppen ska möta kundernas varierande behov och vara förstahandsvalet för så många som möjligt. Med en stark företagskultur och engagerade medarbetare jobbar vi alla mot samma vision - läsglädje för alla, varje dag.

Bokusgruppen äger Bokhandelsgruppen (med varumärket Akademibokhandeln) och Bokus (med varumärkena Bokus och Bokus Play). Bokusgruppen har ca 410 anställda, varav 96 på kontor och resterande i butik, huvudkontor i Stockholm samt kontor i Malmö och Göteborg. Den årliga omsättningen är cirka 1,8 miljarder (inkl franchise). Bokusgruppen är sedan 4 juni noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market. Mer information www.bokusgruppen.com.

Detta är inledningsvis ett uppdrag tom. 31 augusti men det finns chans till förlängning om alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Vi söker en administrativ stjärna! I rollen som Administratör inom varuförsörjning hos Bokus/Akademibokhandeln kommer du att ingå i Varuförsörjningsteamet. Teamet ansvarar för att deras lager (butik och e-handel) är optimerade för kommande försäljning, att de håller god tillgänglighet och högt varutryck av rätt produkter.

Uppdraget är att utgöra förstklassig operativ och administrativ supportfunktion till Varuförsörjningsteamet. Arbetsuppgifter i rollen kommer till exempel att bestå av hantering av fakturor, orderläggning och orderuppföljning. Ytterligare uppgifter kan även vara att arbeta med ärendehantering för butiker och kundservice samt säkerställa lagervård i form av leverantörsreturer, makuleringar och reklamationer.

Vi söker dig som
  • Har 1-2 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har goda kunskaper i excel
  • Har erfarenhet av administration och service
Det är meriterande om du har studerat en utbildning inom inköp tidigare.

Som person uppskattar du varierande arbetsuppgifter och besitter förmågan att snabbt agera på prioriterade ad-hoc uppgifter. Du är social, strukturerad och serviceinriktad.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, inledningsvis tom 31 augusti
  • Placering: Kungsholmen, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se