Administratör inom besiktningsanmärkningar till Customer Service Center KONE

Administratör inom besiktningsanmärkningar till Customer Service Center KONE

Sitter du på en del administrativ erfarenhet sedan tidigare och nu vill vidare till en liknande roll på ett stort globalt bolag? KONE är ett av de största bolagen i branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Kan du börja omgående? Vänta då inte med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för KONEs räkning en medarbetare till avdelningen för besiktningsanmärkningar på KONEs huvudkontor i Kista! Tjänsten är tänkt att starta omgående och behovet är löpande.

Hör mer om KONE i filmen:

Detta är ett konsultuppdrag och den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Då KONE är ett utav världens största bolag globalt finns alla möjligheter för karriärsutveckling om man visar framfötterna och gör ett bra jobb. I den här rollen kommer du utgå från det Skandinaviska huvudkontoret och har all möjlighet att få ett stort kontaktnät och ta plats internt med ditt personliga varumärke.

Arbetsuppgifter

Som administratör på Customer Service kommer du arbeta med besiktningsanmärkningar.

Du kommer till exempel att:
 • Schemalägga besiktningsbehov och skapa serviceorders
 • Analysera och följa upp besiktningsrapporter
 • Ha kontakt med internt kollegor på KONE
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta administrativt och vill arbeta på ett stort globalt bolag som är i framkant.

Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetat administrativt eller i en roll med mycket kundkontakt
 • Har avslutad gymnasial utbildning
 • Har erfarenhet av kundservice via telefon, administration eller support sedan tidigare
 • Är flytande i svenska i tal och skrift då du kommer ha kontakt med svensktalande kunder dagligen
Det är meriterande om du....
 • Har arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare. KONE använder bland annat SAP och Salesforce
 • Har arbetat med produktionsfrågor
 • Har relevant eftergymnasial utbildning
Som person är du en positiv teamspelare som trivs i en roll med daglig problemlösning. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och nå dessa tillsammans med ditt team. Du är strukturerad, ansvarskännande och inte är rädd för att ta beslut. Du brinner för kundservice samtidigt som du trivs med administrativa arbetsuppgifter och gör dessa med mycket noggrannhet.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 40h/v
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2014 omsatte KONE 7,3 miljarder euro och hade ungefär 47 000 anställda i över 50 länder.