Administratör hos Upplands Väsby Kommun med erfarenhet av Stratsys

Administratör hos Upplands Väsby Kommun med erfarenhet av Stratsys

Just nu söker vi dig som trivs att arbeta med, och har erfarenhet av, administration samt verktyget Stratsys för att stötta Upplands Väsby Kommuns Medicinskt ansvariga Sjuksköterska (MAS) under några veckor. Detta uppdrag passar dig som är tillgänglig under ett par veckor och som trivs med att arbeta noggrant och strukturerat! Enheten består utav 10 personer och kulturen präglas av gemenskap och vänlighet. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Information om uppdraget

Upplands Väsby Kommun söker en administratör med erfarenhet av det molnbaserade verktyget Stratsys för ett uppdrag var du ska assistera Medicinsk ansvarig sjuksköterska (MAS). Uppdraget förväntas ta 2 veckor (med eventuell förlängning) och ska vara utfört senast i maj.

Du erbjuds
  • Ett meriterande uppdrag inom offentlig sektor
  • En konsultchef som kommer kunna stötta dig under uppdragets gång samt framåt
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Deltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

Arbetsuppgifter

Din uppgift kommer bestå av uppgifter av administrativ karaktär. MAS har förberedd underlag som ska föras in i systemet Stratsys. Det handlar om både dokumentation i Wordformat samt tabeller och dylikt. Du kommer att sitta näst MAS, så att du smidigt kan få svar på löpande frågor och funderingar, men kommer självständigt arbeta med administrationen.

Vi söker dig som

Denna tjänst passar dig som har arbetat i systemet Stratsys, kommunicerar obehindrat på svenska och har en vana av att arbeta administrativt.

Som person är du:

Noggrann
Självgående
Problemlösande

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid, 2 veckor med chans till förlängning
  • Placering: Upplands Väsby
  • Lön: 140kr/h inklusive semesterersättning
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kommunens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se