Admin-ninja med intresse för IT till Cygate!

Admin-ninja med intresse för IT till Cygate!

Letar du efter en möjlighet att utvecklas inom administration och IT hos ett stöttande och engagerande företag? Då har du hittat rätt! Cygate är en del av Telia och genom deras långa erfarenhet och engagemang kommer du få rätt förutsättningar att utvecklas i din roll. Hos Cygate kommer du få chansen att ingå i ett sammansvetsat team med mycket kunskap!

Information om uppdraget

Vi söker nu en IT-administratör till Cygate där du får chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Cygate brinner lika mycket för människor som för teknik och på så sätt förser dem sina kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. De menar att de vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld!

Vi söker dels medarbetare till ett mindre team som ska arbeta med ett specifikt projekt som drar igång i september, samt till ett annat team som arbetar mer varierande och med olika projekt. Gemensamt för båda teamen är att du kommer vara en del av ett engagerat team med kollegor som verkligen brinner för sitt jobb. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig i 9-12 månader, men där det finns goda chanser till vidare anställning för den med rätt ambitioner och driv!

Du erbjuds
 • Arbete i ett team som har bra sammanhållning och hjälper varandra i det dagliga arbetet
 • Möjlighet att arbeta både på plats och remote
 • En engagerad konsultchef som stöttar dig i din utveckling
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Uppdatera priser i avtal Visma
 • Skapa nya avtal
 • Hantera fakturering
 • Rapportera avvikelser till ekonomiavdelningen
I rollen som IT-administratör kommer du att arbeta i ett mindre team, och främst hjälpa till med avtals- och offerthantering till Cygates kunder. Du som IT-administratör kommer på sikt få ansvara över ett par kunder själv som omsätter mellan 10-50 miljoner kronor. Du kommer då även få åka ut på kundbesök och på så sätt växa i din roll.

Vi söker dig som

För att lyckas i denna roll tror vi att du har minst en avslutad gymnasieutbildning. Du har ett bra sinne för siffror och har ett noggrant arbetssätt och behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är:
 • Noggrann och strukturerad
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: Slutet av augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, Stockholm. Möjlighet till arbete remote 2 dagar i veckan
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se