Activation Manager till JTI Sweden/Nordic Snus

Activation Manager till JTI Sweden/Nordic Snus

Vill du ta dig an en nyckelposition i ett bolag som sex år i rad fått utmärkelsen Top Employer? Vill du äga ansvaret för att skapa säljdrivande butiksaktiviteter i ett etablerat men likväl växande bolag? I rollen som Acitvation Manager på JTI Sweden/Nordic Snus kommer du att arbeta med att initiera, planera, genomföra och följa upp aktiviteter som stärker företagets varumärken utifrån strategier, prioriteringar och målsättningar. Har du 2-5 års arbetslivserfarenhet inom liknande arbete och är en person med kreativitet, driv, engagemang, struktur och god kommunikationsförmåga så kan du ha kommit helt rätt! Läs vidare och sök rollen!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Activation Manager till Nordic Snus, en del av JTI.

I rollen som Activation Manager tar du plats på JTI:s svenska huvudkontor som ligger på bästa adress mitt i centrala Stockholm. Du jobbar med företagets snus- och nikotinprodukter inom Nordic Snus och tillhör ett team på sex personer med en stark kommersiell prägel. På kontoret jobbar 70 personer där stämningen präglas av ambition, glädje och hjälpsamhet och där du kommer ha breda kontaktytor med olika avdelningar internt men även med externa partners. Som Activation Manager säkerställer du att de strategiska målen konverteras till handlingsbara butiksaktiviteter. Du utvecklar marknadsprogram utifrån de strategiska riktlinjerna och säkerställer att varumärkesmålen uppfylls.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos JTI

Du erbjuds
 • En gedigen introduktion, kompetensutvecklande kurser och interna utvecklingsmöjligheter
 • Fast lön och goda förmåner
 • En erfaren och uppskattad chef som ser till att medarbetarna trivs
Arbetsuppgifter
 • Skapa strategier och konkreta actions för ökad synlighet i butik, effektiva kommunikationsmetoder och att säkerställa att man är på rätt plats med rätt produkt
 • Initiera och utveckla aktiviteter som säkerställer distribution, synlighet, volym och kommunikation i butik
 • Säkerställa att marknadsmaterial, provexemplar och annan distribution hanteras på bästa och mest effektiva sätt för ökad försäljning
 • Analysera, följa upp och ta fram statistiska insikter om avslutade aktiviteter
 • Stödja den årliga strategiska planeringsprocessen
 • Hantera vissa övriga administrativa uppgifter
I den här rollen äger du ansvaret för aktiviteterna och agerar likt en projektledare genom att du hela tiden jobbar för att förbättra processer, effektivisera arbetet och bidra till ökad vinst genom ökat sälj. Rollen innebär inget personalansvar men du har stora interna kontaktytor med sälj- och marknadsavdelningen och ditt arbete ligger till grund för säljarnas prestation runt om i Sverige.

Vi söker dig som
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis företagsekonomi, marknadsföring, samhällsvetenskap eller media och kommunikation
 • Har 2-5 års arbetslivserfarenhet från en strategisk marknads- eller säljroll med fokus på säljdrivande aktiviteter (Trade activation)
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Har goda kunskaper i Microsoft Excel och PowerPoint
Det är meriterande om du

* Har arbetslivserfarenhet från arbete inom FMCG-segmentet (Detta är starkt meriterande!)

Som person är du:

Resultinriktad, problemlösande, strukturerad, initiativtagande, samarbetsbenägen

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JTI:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JTI Sweden är en ledande tobaksleverantör i Skandinavien. Sedan 2018 är de belägna på ett nyrenoverat kontor i centrala Stockholm med kollektivtrafik och restauranger, shopping och gym vid ingången.

JTI Sweden är en del av JTI som har över 45 000 anställda och produkter i mer än 130 länder. JTI:s framgång bygger på äkta tobaksexpertis från hela världen. De har specialister på allt från detaljhandelsutrustning och försäljningsmaterial till produktutveckling och CSR-experter.

Dotterbolaget Nordic Snus är en av de största snusproducenterna i Sverige. Allt snus produceras i deras bästa moderna snusfabrik i Vårgårda, Västsverige.
JTI har åtagit sig att bygga en hållbar framtid med en kultur som är fokuserad på dig som anställd. Som ett resultat har de tilldelats Top Employer-certifiering varje år sedan 2014.

För mer information, se www.jti.com/sweden eller www.nordicsnus.se eller besök vår karriärwebbplats https://Jobs.jti.com