Account manager till management events

Account manager till management events

Vill du hitta ett företag som matchar din ambition att utvecklas som relationsskapande och framåtsträvande säljare? Management Event söker dig som vill arbeta i ett högt tempo med härliga kollegor där matchmaking mellan beslutsfattare och leverantörer står i fokus!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Management Events räkning en person som vill ta sig an rollen som Account Manager hos dem. Management Events står inför en stark tillväxtresa och du som välkomnas till gänget kommer vara en viktig del i denna resa. Som Account Manager på Management Events kommer du få de bästa försättningarna att lyckas i din nya roll bara du själv har viljan, drivet och ambitionen! För rätt person kommer det även på sikt att finnas stora möjligheter att växa internt.

Management Events grundades 1994 i Helsingfors. Idag finnas bolaget i 13 olika länder världen över och har varit aktivt i Sverige sedan 2004. Management Events ger beslutfattare och leverantörer möjlighet att knyta kontakt med varandra genoms exklusiva event. I Stockholm sitter Management Events i fina ljusa lokaler på Regeringsgatan med närhet till det mesta. Kulturen på Management Events präglas av driv och ambition där prestation premieras och lyfts. Här välkomnas du till ett härligt företag med kollegor som tycker om att umgås även utanför jobbet och där afterwork på fredagar sällan uteblir! Tveka in att skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Management Events.

Arbetsuppgifter

Som ny Account Manager på Managent Events kommer du att få en gedigen introduktion. Efter din introduktion kommer du den första tiden att fokusera på att bygga upp din kundstock genom att prospektera och kontakta potentiella kunder som kan tänkas vara intresserad av att delta på Management Events nätverksträffar. Dina kunder kommer bestå av leverantörer som är relevanta för beslutsfattare att träffa. Management Events erbjuder titel- och branschspecifika nätverksträffar vilket innebär att du kommer fokusera din säljaktivitet utifrån vilket typ av event som Management Event erbjuder. Eftersom all försäljning sker genom personliga möten så kommer detta innebära att du kommer vara ute på en hel del spännande kundmöten runt om i Stockholm. I och med att du succesivt bygger upp din kundstock kommer du både att arbeta med återkommande kunder samt nykundsbearbetning på daglig basis.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som Account Manager har du tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning inom B2B. Det är även viktigt att du har driv och ambition samt själv har en stark tro att du är rätt person för tjänsten. Vi kommer att lägga stor vikt vid ditt personliga brev då Management Events värdesätter intresse och personlig lämplighet för rollen. Bifoga ditt CV och personliga brev på engelska i din ansökan.

Vi söker dig som:
  • Har 1-2 års tidigare erfarenhet av relationsskapande tjänsteförsäljning inom B2B.
  • Är målfokuserad och är beredd att kämpa för att nå ditt mål.
  • Är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Mycket av kommunikationen intern är på engelska där av är det viktigt att du ha goda kunskaper både muntligt och skriftligt i engelska.
Det är starkt meriterande om du även har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller management.

Som person tror vi att du har en orädd approach där du gärna tar dig an saker som är nya för dig. Vidare involverar du gärna andra i diskussioner men har också lätt för att fatta beslut inom ditt ansvarsområde utan helt fullständig information. Vi ser också att du är villig att arbeta hårt och lägga ner tid och engagemang i ditt arbete och du har en förmåga att hålla din motivation uppe trots motgångar.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
  • Placering: Regeringsgatan 109, Stockholm
  • Kontaktperson: Rekryteringskoordinator Lisa Löfström
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Management Events här.