Account Managers till Thatsup

Account Managers till Thatsup

Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide. Varje månad kommer över 500 000 unika besökare till oss för att hitta stans guldkorn. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa och ta nästa steg i din försäljningskarriär.

Information om uppdraget

Som Account Manager på Thatsup är ditt huvudfokus nykundsbearbetning och att bygga upp en kundstock som du sedan vårdar och mersäljer till. Vi har i dagsläget cirka 500 kunder och några av dessa kommer du att få ta över när du är redo, men majoriteten av din kundstock säljer du in själv. Våra kunder består främst av restauranger, hotell, frisörer och andra lokala verksamheter.
Vi söker två eller tre säljare i Stockholm.
Du välkomnas till vårt fina kontor centralt beläget mitt på Odenplan, alternativt om du inte bor i Stockholm går det bra att vi träffas digitalt.
Du kommer till en början att sälja vår huvudtjänst Thatsup Premium, som står för över 80% av våra intäkter. Syftet med tjänsten är att driva kunder/gäster till våra kunder. Resultatinriktad marknadsföring, med andra ord.

Du erbjuds
 • Ett företag med en grym kultur, stämning och kollegor. Våra ledord är att vara moderna, schyssta och personliga. Det innebär att vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, har fria arbetstider, sex veckor semester, tjänstepension, aktiviteter och mycket mer. Dessutom är vi ett ungt, växande bolag som jobbar mot stans krog- och nöjesliv, så det är naturligt att vi ofta går ut och äter och gör roliga aktiviteter tillsammans! Läs gärna mer om detta i vår kulturbok.
 • En högkvalitetsprodukt som du kommer älska att sälja. Våra produkter är överlägset bäst i branschen, vilket är anledningen till att vi jobbar löpande med nästan 500 lokala verksamheter i stan.
 • En välplanerad onboarding där du kommer få en gedigen genomgång av Thatsup och hur vi jobbar gentemot krog- och nöjesbranschen och du kommer även att fördjupa eller få helt nya kunskaper inom sälj.
 • Goda utvecklingsmöjligheter med en tydlig karriärstege. Det finns möjligheter att få börja sälja vår andra produkt Thatsup Web, som vi lanserade 2019. På sikt finns även möjlighet att bli både Senior och Key Account Manager.
 • Förmånligt ersättningsupplägg med fast lön, provision samt "tick" på den egna kundstocken.
Arbetsuppgifter
 • Prospektering och mötesbokning. Sker både via telefon och canvas/fält (dvs. att man knackar på och presenterar sig och föreslår ett möte vid ett senare tillfälle).
 • Genomföra nykundsmöten.
 • Kundvård inklusive bland annat uppföljningsmöten och merförsäljningsmöten
I början av din karriär hos oss består jobbet till stor del av att boka in möten och genomföra dessa. Allt eftersom du bygger upp din kundstock, handlar tjänsten mer och mer om uppföljning, kundvård och merförsäljning. Arbetet med att bygga upp en kundstock ska inte underskattas. Det tar tid och för att lyckas måste du vara en person som tycker om att pusha dig själv och hela tiden vilja utvecklas. Ett starkt driv är den absolut viktigaste egenskapen hos en kandidat. Du får givetvis utbildning, stöd och ett mycket kompetent team runt dig att dra nytta av.

Vi söker dig som
 • Har ett starkt driv, kan pusha dig själv och inte är rädd för att kavla upp ärmarna.
 • Hela tiden vill utvecklas och bli bättre på att sälja.
 • Klarar av att ta eget ansvar och pusha dig framåt på egen hand. Stöd från både chefer och kollegor har du 24/7, men du har inte någon som ständigt står bredvid och coachar dig.
...och det är starkt meriterande om du:

* Har jobbat med telemarketing, canvas, dörrknackning eller liknande uppsökande kall-försäljning med goda resultat.

Som person är du:
 • En vinnarskalle av rang och har en inre drivkraft att ta dig över eventuella hinder.
 • Är lyhörd, kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person.
 • Affärsmässig och har en god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer.
Vidare trivs du med att sätta ramarna för din egen arbetsdag och tar ansvar för dina resultat.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
 • Placering: Odenplan, centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Thatsups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thatsup grundades redan 2008, men då som "WhatsupSthlm". 2015 nylanserades sajten som Thatsup och mindre än ett år senare vann vi pris för Sveriges Bästa Livsstilssajt 2016 i IDG/InternetWorlds årliga tävling Topp100. Sedan dess har vi blivit utnämnda till en av Sveriges 100 bästa sajter varje år i samma tävling.