Account Manager till marknadsledande solcellsbolag

Account Manager till marknadsledande solcellsbolag

Nu ges möjligheten för dig att bli en del av OTOVO - marknadsledande företag inom försäljning av solceller. Otovo söker en driven och resultatinriktad Account Manager till sin verksamhet i Stockholm som ska ha sitt primära fokus i arbete med OTOVOs partnernätverk och en nyckelperson i att driva och identifiera behov hos dessa. Har du ett sinne för försäljning och brinner för att stärka kundrelationer är du rätt person för rollen. Läs mer nedan och ansök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker får OTOVOs räkning en Account Manager till deras härliga team. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd hos OTOVO.

Du erbjuds
 • En engagerad och social arbetsmiljö med kontor i centrala Stockholm
 • Upplärning inom solcellsindustrin och teknologi
 • Möjlighet att vara en del av Otovos utveckling och framgångsresa
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Otovo bygger en plattform där hundratals av installatörer av förnybar energi lägger in sina produkter, priser och täckningsområden. De hjälper installatörerna med att lyckas, och använder deras erfarenhet så att de kan erbjuda installationstjänster till människor som önskar att producera egen ren och närproducerad el. Kunderna får de bästa priserna från lokala installatörer med högsta kvalitet, som alla jobbar efter Otovos höga standard.

I rollen som Account Manager upprätthåller du ett gott samarbete med OTOVOs partnernätverk av solcellsinstallatörer i Sverige. Vidare kommer du vara delaktig i att utveckla och genomföra partnerförvärvsstrategi genom att prospektera och rekrytera nya samarbetpartners.

Vi söker dig som
 • Arbetsliverfarenhet av ett serviceinriktat arbete
 • Minst 1 års erfarenhet inom försäljning B2C/B2B eller inom liknade arbetsuppgifter
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du:

* Har eftergymnasial examen inom lämplig utbildning så som B2B, försäljning, förnybar energi eller annat som vi bedömer likvärdig

För rollen värderar vi dina personliga egenskaper högt och söker dig som är:
 • Resultatinriktad
 • Serviceinriktad
 • Kommunikativ
Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centralt, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Otovo installerar solceller för privata hem och företag. Vi hjälper dig att finansiera installationen och sälja överskottet till andra som vill ha grön energi till ett lågt pris. Otovo startade sin verksamhet 2016. Samma år blev företaget marknadsledande i försäljning av solceller till privata hem i Norge. Under 2018 startade vi vår lansering i Sverige. I dag har Otovo anställda både i Norge och Sverige som jobbar med försäljning, konfiguration och utveckling. Alla arbetar för att göra det enkelt för dig att skaffa solceller till ditt tak.