Account Manager till WheelQ

Account Manager till WheelQ

Är du resultatinriktad och relationsskapande? Vill du bli en viktig nyckelperson hos ett starkt växande företag med positiv atmosfär som ska etablera sig på den svenska marknaden? Brinner du för lösningsförsäljning och vill vara med i en snabbrörlig miljö? Då ska du söka rollen som Account Manager till WheelQ.

Information om uppdraget

Academic Work söker för WheelQs räkning två personer att ta sig an rollen som Account Managers. WheelQ arbetar med att identifiera motiven bakom kundens köpbeslut. De ser att kunders motivation och beslut drivs av emotioner och för att förstå dessa krävs förståelse för människor. Genom att kombinera denna förståelse med teknik har WheelQ skapat en lösning som hjälper företag att få bättre inblick i hur kundupplevelsen påverkar köpbeteendet och hur små förändringar kan bidra till en ökad försäljning. Detta gör företag till en bättre plats för både anställda och kunder.

År 2017 var WheelQ ett av de snabbast växande SaaS-företagen i Finland och expanderar nu även till nya marknader, inklusive Sverige, där de ska etablera ett säljteam under 2018. Kunder till WheelQ består främst av stora företag, bland dessa är Neste, Caverion, Viasat och Verisure.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos WheelQ.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du spela en nyckelroll i WheelQs fortsatta tillväxt. Ditt arbete kommer innefatta bokning av möten, presentation av WheelQs lösning till kunder samt slutföra affärer. Vidare kommer du att arbeta nära Customer Success Manager för att integrera de lösningar som erbjuds kunden i deras affärsprocesser.

Tjänsten passar dig som vill jobba med flera olika industrier och som vill arbeta med en unik lösning på marknaden. Vidare passar tjänsten dig som är utvecklingsfokuserad och för den som arbetar hårt och når goda resultat finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Tjänsten erbjuder två veckors lång introduktion i Finland för att snabbt kunna sätta sig in i företaget och rollen.

Vi söker dig som
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • En högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet
Det är meriterande om du:
  • Har B-körkort
  • Tidigare arbetat med lösningsförsäljning
  • Tidigare arbetat med B2B försäljning
Som person är du resultatinriktad, affärsmässig, problemlösande och hungrig på framgång. Du är en skicklig förhandlare, ihärdig och räds inte att ta kontakt med potentiella kunder och bygga långsiktiga kundrelationer. Vidare har du vana att arbeta mot uppsatta mål och brinner för en kundvårdande och relationsskapande roll.

Övrig information
  • Start: 1:a oktober
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Grundlön + provision
  • Placering: Stockholm
  • Ansökan: Välkommen in med ansökningsdokument på engelska.
Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på föregående nämnd mailadress under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WheelQ är ett mjukvaruföretag som erbjuder en molnbaserad lösning till företag för att de ska kunna analysera och påverka kunders köpbeslut. WheelQ levererar analyserade data som hjälper företag att ta de strategiska åtgärderna som har mest på effekt på nuvarande och potentiella kunders köpbeslut. För detta använder de sig av statistiska metoder, maskininlärning och neutrala nätverk.