Account Manager till Thatsup

Account Manager till Thatsup

Thatsup är Sveriges största krog- och nöjesguide. Varje månad kommer över 500 000 unika besökare till oss för att hitta stans guldkorn. Vår nystartade community har redan 10 000 medlemmar och våra 500 kunder tillhör de flesta av stans bästa restauranger, hotell, aktiviteter och andra lokala verksamheter. Men vi har knappt börjat vår resa. Nu söker vi Account Managers som vill ta nästa steg i sin försäljningskarriär tillsammans med oss på Thatsup.

Information om uppdraget

Som Account Manager är ditt huvudfokus nykundsbearbetning och att bygga upp en kundstock som du sedan vårdar och mersäljer till. Thatsup har i dagsläget ca 500 kunder och några av dessa kommer du att få ta över när du är redo, men majoriteten av din kundstock säljer du in själv. Vår kundmålgrupp består av restauranger, hotell, frisörer och andra lokala verksamheter. Du välkomnas till vårt fina kontor centralt beläget mitt på Odenplan.

Du kommer att sälja vår produkt Thatsup Premium som är en marknadsföringsprodukt vars syfte är att driva kunder/gäster till våra kunder. Se exempel på hur ett sådant samarbete kan se ut med några av våra kunder i restaurangbranschen här.

Vi erbjuder dig:
 • Ett företag med världens bästa kultur, stämning och kollegor, i alla fall om du frågar oss! Våra ledord är att vara moderna, schyssta och personliga. Det innebär att vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet, har fria arbetstider och sex veckor semester, tjänstepension, aktiviteter, resor och mycket mer. Dessutom är vi ett ungt, växande bolag som jobbar med tech mot stans krog- och nöjesliv, så det är naturligt att vi ofta går ut och äter och gör roliga aktiviteter tillsammans!
 • En välplanerad introduktion där du kommer få en gedigen genomgång av Thatsup och hur vi jobbar gentemot krog- och nöjesbranschen och du kommer även att fördjupa eller få helt nya säljkunskaper.
 • Goda utvecklingsmöjligheter med en tydlig karriärstege. Så fort du har visat att du bemästrar säljet av vår produkt Thatsup Premium blir du utbildad i försäljning av vår andra produkt Thatsup Web. På sikt finns även möjlighet att bli Key Account Manager och få ta över kunder.
 • Förmånligt löneupplägg med fast lön och provision.
Arbetsuppgifter
 • Kontakta kunder och genomföra säljmöten via telefon och via canvas (dvs. att du knackar på, presenterar dig och försöker boka in ett möte) och förklara nyttan med Thatsup produkter
 • Till en början består jobbet till stor del av att boka in möten och genomföra dessa. Allt eftersom du bygger upp din kundstock, handlar tjänsten mer och mer om uppföljning, kundvård och merförsäljning.
Arbetet med att bygga upp en kundstock ska dock inte underskattas. Det tar tid och för att lyckas måste du vara en person som tycker om att pusha dig själv och hela tiden vilja utvecklas. Du får givetvis utbildning, stöd och ett mycket kompetent team runt dig att dra nytta av.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av en roll där försäljning, kundkontakt och service varit centralt. Vi är öppna för flera olika bakgrunder och det vi lägger störst vikt vid är att du är rätt person
 • Är uthållig, hungrig och inte är rädd för att kavla upp ärmarna
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är starkt meriterande om du:
* Har erfarenhet, med goda resultat, från uppsökande kallförsäljning. Gärna inom telemarketing eller canvas med högt tempo

Som person är du:
 • En vinnarskalle av rang och har en inre drivkraft att ta dig över eventuella hinder
 • Har en god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer
 • Är lyhörd, kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person
 • Lockas av att sätta ramarna för din egen arbetsdag och tar ansvar för dina resultat
* Söker en långsiktig arbetsplats
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thatsup grundades redan 2008, men då som "WhatsupSthlm". Sommaren 2015 nylanserades sajten som Thatsup och mindre än ett år senare vann vi pris för Sveriges Bästa Livsstilssajt 2016 i IDG/InternetWorlds årliga tävling Topp100. Sedan dess har vi blivit utnämnda till en av Sveriges 100 bästa sajter varje år i samma tävling. Idag är vi 15 personer som arbetar på heltid fördelade på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och vi har ytterligare ett gäng kollegor på frilans.