Account Manager till Senecta på Nybrogatan!

Account Manager till Senecta på Nybrogatan!

Vill du få möjligheten att äga din kalender och kunna planera dina egna dagar? Ger du alltid det lilla extra och drivs av att utmana dig själv? Senecta söker dig med rätt inställning och attityd för rollen som Account Manager på deras kontor på Nybrogatan i Stockholm. Sugen på att bygga långsiktiga kundrelationer och tjäna bra med pengar? Då ska du definitivt läsa vidare om tjänsten nedan!

Information om uppdraget

Academic Work söker ett antal Account Manager till Senecta och deras kontor mitt på Nybrogatan i centrala Stockholm.

Senecta Security AB grundades 1989 och är idag en Sverigetäckande leverantör av systemlösningar för bla inpassering, inbrott och brandsystem. Deras framgång baseras bland annat på förmågan att återanvända befintliga säkerhetsprodukter i nya integrerade system.
Senectas målsättning är att erbjuda medelstora och större objekt integrerade system med funktioner som ger påtagliga fördelar utöver normal standard inom säkerhetsbranschen. Dessa fördelar blir särskilt intressanta i objekt med stor personalstyrka, många avdelningar och flexibla arbetstider.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Senecta.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av säkerhetslösningar till kunder som t.ex. hotell, fastighetsbolag, vanliga kontorslokaler och butiker m.fl.
Arbetet är självständigt och du kommer spendera dina dagar ute på möten hos kunder. Du kommer själv ansvara för att bygga upp din egna kundstock från grunden vilket kommer innebära mycket nykundsbearbetning till en början.

Tjänsten passar dig som trivs i en självständig roll med högt tempo varje dag. Du kommer ha nära samarbete och dialog med VD:n men ansvara helt själv för lägga upp dina dagar så det gäller att du gillar att arbeta mot högt uppsatta mål och bygga långsiktiga kundrelationer.

Senecta sticker ut från sina branschkollegor genom att ha möjligheten till att erbjuda sina kunder skräddarsydda säkerhetslösningar. Med sitt eget märke och produktutveckling kan de tillgodose deras kunders specifika behov.
Här blir du en del av en platt organisation där frihet under eget ansvar verkligen tas på allvar. Här värdesätts dina åsikter och idéer högt och för rätt person erbjuder Senecta generösa villkor som gör att du kommer vilja stanna i denna roll länge.

Vi söker dig som
  • Har rätt inställning och attityd, det är viktigare än erfarenhet
  • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift
  • Har möjlighet att arbeta flexibla arbetstider
Det är meriterande om du:
* Har arbetat med uppsökande försäljning tidigare

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt på dina personliga kompetenser. Vi söker dig som är lugn och trygg samt förtroendeingivande i mötet med kunder. Eftersom detta är en självständig roll där du erbjuds frihet under eget ansvar så är det viktigt att du har disciplin och ansvarar för att planera ditt arbete rätt för att uppnå dina mål. Lyckas du med det så kommer du att snabbt att kunna göra karriär och tjäna bra med pengar!

Senecta satsar verkligen på sina medarbetare så det är av yttersta vikt att du ser långsiktigt på din nästkommande tjänst!

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Nybrogatan
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Senectas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Senecta Security här