Account Manager till Adoveo

Account Manager till Adoveo

Brinner du för sälj och gillar nya utmaningar? Adoveo söker nu sin nästa stjärna till sitt säljteam. Ta chansen och sök idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Adoveo är ett stockholmsbaseras Software-as-a-Service (SaaS) bolag som grundades 2015. Med Adoveos SaaS plattform skapar dess kunder effektiva digitala kampanjer som snabbt går från ide till lansering. Med Adoveos unika plug-in kan olika företag koppla sina kampanjer till Swish för att öka konvertering och förkorta stegen mellan intresse och köp. Vidare erbjuder Adoveo sina kunder lösningar för digitala kuponger och gamification. Företaget har under de senaste året visat kraftig försäljningstillväxt och har idag kunder som Pressbyrån, Cancerfonden, Kronans apotek med fler och har även påbörjat sin expansion till andra Nordiska länder.

På uppdrag av Adoveo söker vi nu en Account Manager som kommer att arbeta med att skapa unika samarbeten för våra kunder från start till mål med ägarskap i hela processen. Du kommer vara den första kontakten utåt och som person gillar du att skapa nya relationer, gillar utmaningar och brinner för att utvecklas inom bolaget och för Adoveos kunder. Adoveo sitter i fina lokaler på Epicenter i centrala Stockholm bland flera andra inspirerande Tech bolag. Totalt arbetar 14 personer på Adoveo idag med ständig tillväxt och du kommer att få ingå i bolagets säljteam och arbeta nära Adoveos Customers Success Team.

Du erbjuds:
 • En anställning på ett spännande och snabbväxande bolag
 • Ett härligt gäng med en stimulerande och vänskaplig kultur
 • Fina lokaler på Epicenter i Stockholm
 • Friskvårdsbidrag
Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager kommer du att arbeta med hela säljprocessen och vara ansiktet utåt för företaget. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta, men inte begränsas till att arbeta med att:
 • Arbeta strategiskt och operativt med nykundsförsäljning inom utvalda områden
 • Arbeta med prospektering, nykundsmöten och andra säljaktiviteter
 • Etablera och bygga kundrelationer inom befintliga och nya segment
 • Utveckla försäljningsstrategier och kundplaner för att säkerställa bolagets mål
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och som brinner för att skapa nya relationer. Du trivs med att arbeta på ett bolag som växer och tycker teknik är spännande och intressant.

Vi söker dig som
 • Minst eftergymnasial utbildning
 • Har tidigare erfarenhet inom ett försäljningsfokuserat och/eller servicerelaterat yrke
 • Flytande i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
Det är meriterande och din ansökan kommer att prioriteras om du har kunskaper inom det norska språket.

Som person har du ett affärsmässigt tänk och gillar att ta egna initiativ. Du trivs i en växande miljö och du gillar att tänka utanför boxen. Du ser dig själv som en lagspelare och tycker det är viktigt med en bra arbetskultur.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, men gärna redan under början på september eller så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Centrala Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Adoveo här.