Account Manager till Academic Work Stockholm

Account Manager till Academic Work Stockholm

Nu söker vi på Academic Work Account Managers som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Är du en person som ständigt pushar dig själv till att nå längre, så länge du vet att det lönar sig? Lockas du av att sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat? Och viktigast av allt, vill du jobba på en arbetsplats där kulturen inte är klyschor på ett papper?

Information om uppdraget

Som Account Manager agerar du samarbetspartner till våra kunder och säljer bemanning och rekrytering genom personliga möten. Hos oss säljer du därför något som verkligen gör skillnad, för varje affär du tar hem hjälper du företag att växa - samtidigt som du skapar arbetstillfällen och karriärmöjligheter för studenter och akademiker i början av karriären.

Att vara Account Manager på Academic Work kan liknas vid att du driver ditt eget företag i företaget. Hur du planerar dina arbetsdagar är därför mycket upp till dig. Du jobbar efter tydliga mål för att utveckla din försäljning och där du ansvarar för din egen utveckling och dina egna resultat. Kontinuerligt stöd finns i form av närmsta chef, säljcoacher, CRM-system och inte minst kollegor för att se till att du utvecklas på rätt sätt. Dessutom ingår du som Account Manager i ett kompetensutvecklingsprogram kallat Career Steps.

Läs gärna om ansvarsområden, kompetensutveckling och vilka utvecklingsmöjligheter tjänsten erbjuder under Rollen som Account Manager

Arbetsuppgifter

Som Account Manager hos oss bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om prospektering, mötesbokning samt att genomföra kundmöten, därefter följer mer fördjupade samarbeten och mer komplexa affärer.

En vanlig dag för dig som Account Manager innebär att söka upp och kontakta nya företag och personer samt att utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet.

Vi söker dig som

Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen. Närmare bestämt söker vi dig som:
 • Är en vinnarskalle av rang och har en inre drivkraft att ta dig över eventuella hinder
 • Har en god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer
 • Är bra på att ge och ta emot feedback och har en bra insikt i dina styrkor och svagheter
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska
Övrig information
 • Start: Januari 2020, anställningen inleds med introduktion för alla nya Account Managers
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak
 • Placering: Stockholm, vi har kontor vid Norrtull och KTH
 • Ansvarig rekryterare: Mathilda Glase, Talent Acquisition Manager, accountmanagerstockholm@academicwork.se
Så söker du rollen

Eftersom våra befintliga Account Managers har olika bakgrunder och att vi främst fokuserar på personliga egenskaper och driv, så går vi ifrån den traditionella ansökan med CV och har istället tester som vårt första steg i vår rekryteringsprocessen.

Ta första steget i rekryteringsprocessen genom att klicka på Ansök via annan site nedan som tar dig till testerna för rollen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1998 har Academic Work gjort en otrolig resa, men vi är långt ifrån klara. Till 2023 planerar vi att dubbla vår omsättning från 2 till 4 miljarder. Vår företagskultur präglas av 3 värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. Vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi, nå imponerande resultat och att alltid vilja utvecklas. Läs mer om vår kultur och vilka karriärmöjligheter som finns hos oss. Vill du hänga med bakom kulisserna? Följ oss på Instagram.

Att jobba på Academic Work
 • Vår kultur på Academic Work
 • CSR och miljö på Academic Work
 • Rollen som Account Manager
 • Instagram @Academic Work
 • Facebook @Academic Work
* LinkedIn @Academic Work{target="_blank"}