Account Manager inom digital marknadsföring till Liana Technologies

Academic Work · Försäljning · löpande

Om jobbet

Vill du bli en del av ett engagerat säljteam inom digital marknadsföring och kommunikation? Tjänsten som Account Manager passar dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo, har ett tekniskt intresse och drivs av dina egna och teamets prestationer. Liana Technologies är ute efter nya talanger i Stockholm! Det finns ett flertal möjligheter för deras medarbetare att växa inom organisationen och därför hoppas Liana att du som kandidat ser dem som en långsiktig arbetsgivare. Låter detta som arbetet för dig vänta inte med din ansökan eftersom vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Liana Technologies räkning en Account Manager till deras säljkontor i centrala Stockholm. Liana Technologies är ett ungt och agilt företag som specialiserar sig inom molnbaserade lösningar för digital marknadsföring och kommunikation. Företaget kommer ursprungligen från Finland och har etablerat sig i Europa, Asien och Mellanöstern med flera internationella varumärken som kunder, t.ex. Land Rover, Ikea Finland och Porsche. Liana är en relativt ny aktör i Sverige, vilket möjliggör för dig som deras nya Account Manager att nå bra resultat även med större svenska- och skandinaviska varumärken.

Varför ska du vilja bli en del av Lianas fantastiska säljteam i Stockholm? Du välkomnas till ett team med engagerade och drivna säljare som samarbetar för att skapa bra kundupplevelser och effektivisera kundernas verksamhet med hjälp av digitala verktyg. Stämningen på kontoret är avslappnad och uppmuntrande men personalen är ambitiös och resultatinriktad. Sammanhållning och individuell utveckling är mycket viktiga faktorer på Liana och därför arrangerar de olika resor och utbildningar för deras medarbetare för att stödja och utveckla dem i sina respektive roller inom organisationen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Liana Technologies.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på Liana Technologies kommer du att arbeta med hela försäljningsprocessen från start till mål. Du kommer fokusera på prospektering och mötesbokning för att bygga upp din egen kundstock som du sedan ansvarar för och bearbetar. Liana Technologies tror på kommunikation som sker ansikte mot ansikte, och därför förväntas du vara ute på kundmöten och följa din mötesstatistik regelbundet. Säljcyklerna kommer att variera beroende på kundbolagets bransch och storlek, men tanken är att dina arbetsuppgifter består av både snabba säljcykler och längre försäljningscase. Efter lyckad försäljning kommer du fortsätta följa upp dina kunder för att säkerställa en pågående säljprocess.

Du kommer till exempel att:
 • Prospektera fram nya kunder och boka potentiella säljmöten
 • Vara ute på möten hos nya- och befintliga kunder
 • Agera projektledare för befintliga kunder
Vi söker dig som

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den sökandes intresse för marknadsföringsteknologi. Därför är det viktigt med ett välskrivet CV och personligt brev på engelska.
 • Har tidigare erfarenhet av kundservice, är kundorienterad och har kanske tidigare jobbat på telefon
 • Har en bakgrund inom en industri som ger dig förståelse för Liana Technologies produkter
 • Är lösningsorienterad och har ett intresse för teknik och IT
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, detta eftersom du kommer att jobba i en internationell arbetsmiljö
Det är meriterande om du har en förståelse för hur den digitala marknaden fungerar samt har kommit i kontakt med content management-system.

Det är meriterande om du har 15 års arbetslivserfarenhet från rollen som säljare.

Vi söker dig som har stor social kompetens och har en förmåga att uttrycka dig professionellt samtidigt som du enkelt skapar starka relationer med människor. Dessutom ska du drivas av att leverera bra resultat för dig själv och ditt team. För att lyckas som Account Manager ska man ha förmågan att identifiera möjligheter och utmaningar i kundens affärsmiljö samt översätta dessa till framgång på kundens villkor.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast månadslön med en rörlig provisionsdel
 • Placering: Nybrogatan 6 (T-bana Östermalmstorg)
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Sofie Hillborg 08-120 522 85
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Liana Technologies önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Liana Technologies är ett europeiskt mjukvaruföretag specialiserat på molnbaserade digitala verktyg för marknadsföring och PR-kommunikation. Förutom huvudkontoret i Uleåborg där de flesta av Lianas 250 anställda arbetar, har företaget även andra säljkontor till exempel i Stockholm, Paris, Dubai och Hongkong. Liana Technologies har fler än 3500 kunder världen över.