Account Manager inom Healthcare till Philips!

Account Manager inom Healthcare till Philips!

Vill du arbeta i Stockholms motsvarighet till SiliconValley? Trivs du i en relationsskapande roll där du får möjlighet att arbeta med ett välkänt varumärke? Beskriver du dig själv som den strategiske säljaren? Sök då tjänsten som Account Manager hos Philips redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas inom kort. Glöm heller inte motivera varför du är vår nästa stjärna i din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Philips räkning en Account manager på minst 6 månader. Du kommer sitta i ett erfaret team bestående av tekniker, KAMs och flera andra account managers. Du kommer inledningsvis introduceras av dina kollegor och gå jämte dem din första tid för att snart ta dig an dina egna kunder. Då Philips är ett välkänt varumärke i branschen med 90% av marknadsandelarna inom Healthcare kommer du ha en klar fördel över dina konkurrenter. VI tror därför att du som söker har ett tydligt strategiskt och affärsmässigt tänk för att lyckas i din krävande men mycket givande roll.
Du kommer i rollen att framförallt arbeta med kunder på Stockholms större sjukhus men också brett inom hela Healthcare området. Du kommer vara med i processerna från ax till limpa, från införsäljning till uppföljning och vidare bearbetning och merförsäljning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work 6 månader framöver. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du till exempel att:
 • Arbeta aktivt med din kundstock
 • Vara delaktig i hela processen från införsäljning, uppföljning, merförsäljning och vidare bearbetning
 • Arbeta med stora kunder och ett välkänt varumärke.
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av teknik och/eller healthcare branschen. Vi tror därtill att du som söker trivs i rollen som säljare och ser dig själv arbeta seriöst med ett välkänt varumärke.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har minst 1 års dokumenterad erfarenhet inom Healtcare branschen alt. En teknisk bakgrund
 • Har avslutad examen från universitet eller högskola
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Har kunskap och erfarenhet av arbete i salesforce
Som person är du relationsskapande, målmedveten och resultatinriktad.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Philips önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)