Account Manager sökes till Stockholmsregionen

Account Manager sökes till Stockholmsregionen

Söker du efter en ny utmaning i din Account Manager-karriär? Som Account Manager på OneMed kommer du att få arbeta med några större kunder i OneMeds befintliga kundstock där din roll är viktig för att fortsätta utveckla erbjudandet och samarbetet framåt.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Account Manager till OneMed. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OneMed.

Arbetsuppgifter

Academic Work söker för OneMeds räkning en Account Manager till den svenska marknaden, distrikt Stockholm. Du kommer att ingå i ett team och rapportera till försäljningschef. OneMed är den ledande leverantören av förbrukningsmateriel till hälso- och sjukvården i Norden och norra Europa. De förser sina kunder - både inom offentlig och privat verksamhet - med tillförlitliga och effektiva lösningar för att tillgodose deras behov av förbrukningsmateriel, stödsystem och övriga tjänster. OneMeds målsättning är att vara en samarbetspartner till sina kunder, där din roll är viktig.

Tyngdpunkten av arbetet riktar sig mot att ha ansvar/arbeta med färre antal kunder där det ingår operativa och strategiska dialoger och uppföljning av interna och externa mål. Du kommer att driva interna såväl som externa projekt tillsammans med kund och kollegor.

Vidare kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:
 • Ansvara för långsiktiga kundsamarbeten, följa upp avtalsparametrar och övriga projektmål/arbetsmål, säkerställa kundnöjdhet och försäljningsmål, identifiera kundbehov, bidra till att skapa lösningar och säkerställa leverans mot kund.
 • Delta i interna och externa möten på operativ och strategisk nivå.
Tjänsten passar dig som har arbetat med försäljning tidigare och är redo för att arbeta i ett brett erbjudande där målet är att leverera mervärde för våra kunder. Uppdraget innebär att fokus kommer att ligga på att vårda och utveckla dessa kundrelationer, hög närvaro och nära dialog med kund. OneMed erbjuder dig en varierande vardag där du får arbeta med befintliga kunder inom hälso och sjukvårdsbranschen. Du arbetar med långa säljcyklar så det är viktigt att du trivs med det. Resor och övernattningar ingår i arbetet.

Vi söker dig som
 • Har högskole-/universitetsutbildning inom relevant område
 • Har arbetat med försäljning/kundvård tidigare
 • Agerar med stor affärsmässighet
 • Körkort B
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat med försäljning inom B2B
 • Erfarenheter av offentliga affärer (LOU)
 • Har en bakgrund inom hälso och sjukvårdsbranschen
 • Har erfarenhet ifrån Grossist företag
Som person har du ett brinnande intresse för kundvård och ekonomi. Du hanterar Office-paketet och då främst Excel utan svårigheter. Ditt stora målfokus och driv, ansvarskänsla tillsammans med din prestigelöshet kommer att bli din framgång i OneMed. Du har god struktur och är noggrann i ditt arbete. För att trivas hos OneMed är du driven, ödmjuk och samarbetsvillig som person.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Danderyd
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OneMeds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information besök: OneMed