Account Executive sökes till digitala byrån KSMG!

Account Executive sökes till digitala byrån KSMG!

Nu söker KSMG fler Account Executives som vill vara med och utveckla verksamheten. Är du en person som ständigt pushar dig själv till att nå längre, så länge du vet att det lönar sig? Lockas du av att sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

KSMG hjälper arbetsgivare med tjänster som underlättar för dem att hitta talangerna de söker, och för talanger att hitta sin framtida arbetsgivare. Detta gör de på ett effektivt sätt genom spetskompetens inom digital marknadsföring, talentsoftware-lösningar och kreativa koncept till Content-produktioner. KSMGs lösningar verkar i syfte att stärka kundernas arbetsgivarvarumärke och att attrahera och rekrytera talanger genom sociala medier.

Som Account Executive på KSMG kommer du att direkt påverka tillväxten av framtida affärsmöjligheter då du kommer att vara ansvarig för att nå ut och bygga relationer med kunderna. Du kommer ansvara för försäljningen av produktsortimentet och erbjuda samt agera strategisk rådgivare till kunderna i hur KSMG kan bygga effektiva lösningar för rekrytering och Employer Branding inom digitala och sociala medier.

Du erbjuds:
 • Att bli en del av en kreativ och modern arbetsplats, där kollegorna tar hand om varandra och har kul tillsammans.
 • Stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med KSMG.
 • Att bli en del av ett mindre företag, där din röst bli hörd och där du får möjligheter att påverka ditt och företagets arbete.
Arbetsuppgifter
 • Prospektera och bygga upp en pipeline med starka relationer till företag i din kundportfölj, nykund och till viss del befintlig kund
 • Utveckla och genomföra en strategisk plan för dina kunder i syfte att nyttja hela portföljen av KSMG:s produkter
 • Utbilda kunderna om deras möjligheter att uppnå sina mål med hjälp av digitala medier
 • Förse ledningsgruppen med uppdateringar på din pipeline och försäljningsprognoser
Du kommer att göra detta med stöd från din närmaste chef, kollegor och med hjälp av vårt sälj- och CRM-system. Du ingår i ett dynamiskt team på sju personer där vi bryr oss om varandra och där listan över utvecklingsmöjligheter är ändlös.

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet från försäljning inom B2B och att bygga samt vårda kundrelationer, på ett långsiktigt och strategiskt sätt
 • Har agerat konsultativt och rådgivande med budgetansvar
 • Har en vana vid att samtala och sälja mot beslutsfattare inom HR/Kommunikation alternativt Marknad
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med digitala och sociala medier och det är också en fördel om du har kunskap eller stor passion för Employer Branding och talangmarknaden, samt om du har erfarenhet från den bransch KSMG verkar i.

Du trivs med eget ansvar och driver, strukturerar samt planerar ditt arbete självständigt och är initiativtagande. Du är positiv till learning by doing och är inte beroende av strukturerade och genomarbetade processer i ditt dagliga arbete.

Vi ser att du är förtroendeingivande, trygg i dig själv och har en vana av att bygga relationer och förmågan att hantera komplexa förhandlingar med personer på beslutsfattarnivå. Vidare söker vi dig som är engagerad i det du gör och som är kommunikativ, nyfiken och kreativ. Självklart är du resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Ersättning: Fast månadslön + provision
 • Placering: Sturegallerian, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KSMG:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Each year we help more than 500 employers to spread their message and deliver results through social media. 9 years ago we established the concept social media recruitment and have since then built a solid expertise in the area. We create target audiences and build talent pools for our clients to fulfil current and future hire demands. Our agile team deliver high quality data-driven advertising including project management and advisory services during the course of work.

Läs mer om KSMG här!