AML-utredare till en av Sveriges storbanker

AML-utredare till en av Sveriges storbanker

Du är med och bidrar till att förebygga penningtvätt och annan finansiell brottslighet. Vi söker dig som ställer mest frågor, är undersökande och inte missar viktiga detaljer i ditt arbete. Välkommen in med din ansökan redan idag då det är start omgående.

Information om uppdraget

Här kommer du till en arbetsplats där det råder god gemenskap inom avdelningen som består av ekonomer och jurister med ett genuint intresse och engagemang för ekonomiska flöden samt lagstiftning kring penningtvätt och finansiell terrorism.

Vår kunds övergripande arbetsmiljömål är att medarbetarna ska må bra, utvecklas och fungera optimalt. Banken strävar efter en trygg miljö som ska främja ett arbetssätt där alla är delaktiga och har inflytande i verksamheten.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta ute hos vår kund.

Du erbjuds
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner
 • Erfarenhet från en global avdelning på en av Sveriges största banker
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.
Läs mer om [vårt konsulterbjudande] (https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult).

Arbetsuppgifter

Som AML-utredare blir en av dina viktigaste uppgifter att utreda larm som genererats i samband med monitorering av bankens korrbanksflöden Du kommer ha en viktig roll i uppbyggnaden av bankens fortsatta AML-arbete, samt bidra till att bygga en välutvecklad AML-kultur globalt för banken.

Vi ser att du efter upplärning ska kunna arbeta självständigt och gå igenom genererade larm, utreda dessa och dokumentera utredning samt beslut enligt de instruktioner som finns framtagna.

Vi söker dig som
 • Har tidigare gjort utredningar, helst inom AML-området
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare jobbat med utlandsbetalningar

Vi ser att du efter upplärning ska kunna arbeta självständigt och gå igenom genererade larm, utreda dessa och dokumentera utredning samt beslut enligt de instruktioner som finns framtagna.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Analytisk
Övrig information
 • Start:Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Östermalm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se