AML Analyst till OKQ8 Bank!

AML Analyst till OKQ8 Bank!

Nyfiken nyexad juridikstudent eller vetgirig expert? Här finns chansen för dig som vill dyka djupare i juridiska frågor rörande framförallt penningtvätt och finansiering av terrorism! Låt våren 2019 bli tiden då du kavlade upp ärmarna och fick värdefull erfarenhet att imponera på framtida arbetsgivare med!

Information om uppdraget

Academic Work söker för OKQ8 Banks räkning en AML Analyst. I rollen kommer du att arbeta inom penningtvätt och finansiering av terrorism. Du kommer att komma till ett härligt team bestående av tre andra AML analysts och en Business Responsible Fraud. Det är tätt samarbete i teamet och även med andra avdelningar i banken.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OKQ8 Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos OKQ8 Bank fram till juni 2019.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du arbeta med analysarbete inom ramen för penningtvätt t.ex. av kundinformation och kunders köp utifrån ett penningtvättsperspektiv. Du kommer att i huvudsak arbeta med larmhanteringen men även arbeta avlastande till projekt som du på sikt kommer hantera självständigt.

Tjänsten passar dig som har juridisk förståelse och ett intresse för bankvärlden, i synnerhet penningtvätt. Du har möjlighet att börja ett nytt jobb omgående och ser fram emot en lärorik vår.

Vi söker dig som

* Har erfarenhet av och intresse för penningtvätt och finansering av terrorism med fördel inom bank men detta är inget krav.

Det är meriterande om du:
  • Har juridisk utbildning
  • Har arbetat i systemet InstantWatch
Som person är du självgående och fattar tryggt beslut i din roll. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter dig snabbt in i nya sammanhang. Vidare är du analytiskt lagd och nyfiken på att gräva djupare för att hitta mönster och se samband. Du är effektiv, stresstålig och väl införstådd med vad det innebär att arbeta under sekretess.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, fram till sista juni 2019
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Stockholm, Sveavägen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OKQ8 Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OKQ8 Bank ägs till 100 % av OKQ8 som i sin tur ägs av OK Ekonomisk Förening och Kuwait Petroleum International. Läs mer om deras verksamhet på OKQ8