3:rd line support till Sokigo

3:rd line support till Sokigo

Är du programvarornas Sherlock Holmes? Sokigo söker nu en supporttekniker som vill ta sig an de utmaningar där djupare felsökning krävs. Vår produktportfölj innehåller programvara som körs i en Windowsklient/servermiljö med både webb- och desktop-komponenter.

Information om uppdraget

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och världsledande inom vissa systemlösningar för skogsindustrin. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 170 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet i en platt organisation med öppen kultur som ser till dina behov som individ. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Du erbjuds
  • Ett arbete med fokus på samhällsnytta
  • En företagskultur fylld av engagemang och samarbete
  • Möjlighet att bidra med din egen kreativitet
  • Kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner
Arbetsuppgifter

Hos Sokigo blir du en del av ett utvecklingsteam som jobbar för att ta verksamhetssystem för miljö- och hälsoskyddstillsyn till nya höjder. Som 3rd line supporttekniker tar du över stafettpinnen när en utredning kräver mer teknisk kunskap. Rollen kan bland annat innebära att du för dialog med såväl användare som IT-personal hos kunden eller att du kopplar upp dig mot kundens miljö för fortsatt felsökning. Du ansvarar för att problem som orsakas av fel i produkten buggrapporteras samt att provisoriska lösningar tas fram till dess att rättning har genomförts. För dig som är intresserad finns även möjligheten att växa in i en utvecklarroll.

Vi söker dig som

Du har några års erfarenhet av IT-support i Microsoft-miljöer samt en god kännedom inom SQL Server, både administrativt och av att skriva TSQL-skript. Det du inte kan - det lär du dig hos Sokigo! Du är intresserad av programmering och har viss erfarenhet av programmeringsspråk, helst C# - det är dock inget krav att du har tidigare arbetslivserfarenhet av detta. Du är en naturlig problemlösare och tar dig gärna an nya utmaningar.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper och framåt i processen kommer vi fokusera på följande personliga egenskaper:
  • Samarbetsförmåga
  • Självgående
  • Problemlösande
Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sokigo. Rekryteringsprocessen kommer innehålla tester.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Löfströms Allé 1B, Sundbyberg
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sokigo önskar att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Sokigo.