2 kundansvariga på heltid till SevenDay Bank!

2 kundansvariga på heltid till SevenDay Bank!

Högt upp i Kista Science Tower, på elfte våningen för att vara exakt, hittar du SevenDay. Kulturen präglas av hårt arbete men också belöning i form av såväl affärsresor till olika destinationer som gemensamma luncher. Om du lockas av variation och att jobba mot tydliga mål i en fartfylld arbetsmiljö kan rollen som kundansvarig vara tjänsten för dig. Rollen erbjuder bland annat internutbildningar och en ypperlig möjlighet att erhålla meriterande erfarenheter inom branschen. Är du deras nya stjärna? Vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

SevenDay har med stor framgång erbjudit spar- och låneprodukter med bra villkor till konsumenter under de senaste 10 åren. En mycket viktig del till denna framgång är den höga servicenivå som kunderna möts av i kontakterna med företagets medarbetare. Företaget växer vilket leder till att medarbetarna ökar sitt ansvar och byter roller internt därför söker vi dig som vill vara med på resan! I rollen som kundansvarig ingår du i ett sammansvetsat gäng om cirka 10 personer. Vi har flera konsulter som arbetar på företaget i dagsläget och vi ser fram emot att välkomna dig till gänget!

Academic Work söker två stycken kundansvariga till SevenDay. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SevenDay. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundansvarig kommer du att ha varierande arbetstider inom tidsintervallet 08:00 18:00. Du arbetar 08:00 - 16:30 respektive 09:30 - 18:00 varannan vecka. SevenDay har även utvecklat ett arbetssätt som skapar variation, du kommer växelvis sitta i telefon och sköta administrativa uppgifter. Detta för att få en bred kunskap om alla bolagets produkter och processer och en mer varierad arbetsdag vilket ger de bästa förutsättningarna för att ge kunderna den högsta servicen i branschen! Du kommer att få en gedigen utbildning under två veckor, dessa består av både en teoretisk och en praktisk introduktion till arbetet.

Du kommer till exempel att:
  • Svara på kunders frågor avseende lån och sparande över telefon och mail
  • Sköta vissa administrativa uppgifter kopplade till lånutbetalning
  • Sköta kreditbedömning av inkomna låneansökningar
  • Arbeta med kvalitetssäkring av kundprocesser
Den här tjänsten är rätt för dig som har engagemang av rang du vill visa framfötterna och utvecklas inom finansbranschen. SevenDay ägs av den nordiska konsumentbanken Ekspres Bank, ett dotterbolag till en av Europas största banker BNP Paribas, vilket innebär att det finns möjlighet att utvecklas inom organisationen på sikt. Du söker dig till socialt stimulerande roller och motiveras således av kundkontakt.

Vi söker dig som
  • Har minst gymnasial utbildning
  • Har stort intresse för finansbranschen
  • Har arbetslivserfarenhet från bank och/eller kundtjänst, alternativt har en examen från högskola/universitet inom ekonomi
Det är meriterande, men inget krav, om du

* Har god systemvana främst i Officepaketet

Vi tror att du är en social kameleont som älskar att nyttja din kommunikativa förmåga. Detta kommer du ha stor nytta av i rollen. Vidare har du ett flexibelt förhållningssätt och tycker det är stimulerande att ha en föränderlig arbetsdag.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, 38.5 timmarsvecka

Lön: Timbaserad månadslön

Placering: Kista

Processen: SevenDay behöver utdrag från belastningsregistret samt kreditupplysning

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SevenDays önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På SevenDay kan du förvänta dig en strukturerad och målmedveten kultur. Här finns det en tydlig strategi och plan för att nå nya höjder. Bortsett från detta är den interna sammanhållningen av hög prioritet på företaget. På SevenDay möts du inte bara av en utvecklande arbetsmiljö men du kan också erhålla nya vänner. Vi väntar nyfiket på din ansökan och framtid som kundansvarig!