.net utvecklare till ledande telekombolag

.net utvecklare till ledande telekombolag

På detta internationella telekombolag finner du härlig kultur, senaste teknikerna, karriär och utvecklingsmöjligheter och mycket mer. Du erbjuds även frihet under ansvar, regelbundna kompetensforum, Tech-talks och såklart fräscha kontorslokaler som är en fröjd för ögat. I denna organisation bestämmer du själv vilka höjder du vill nå i din karriär.

Information om uppdraget

Vår kund vill synas mer på webben och bygga snygga e-handelslösningar, det är där du kommer in i bilden. Vår kund är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i deras DNA. De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras där deras kunder ständigt vill ha nya och bättre lösningar. Här präglas arbetssättet av ansvar, öppenhet och prestigelöshet.

På plats finns runt 50 utvecklare med mycket hög kompetens. Här har du möjlighet att få en snabb utvecklingskurva uppåt där du i framtiden kan få en roll som Lead Developer, eller vilken roll vill du ha?

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Med fokus på .NET men med hjälp av de tekniker du föredrar kommer dina dagar bestå av att bygga kreativa e-handelslösningar tillsammans med dina kollegor i en agil miljö. Grupperna består av utvecklare och arkitekter som i små team ansvarar för Design, Utveckling och Integration inom ett systemområde. I teamen arbetar ni ofta två och två i tre-veckors sprintar.

Vår kund ligger i teknikens framkant och arbetar i en Microsoft .NET/.NET Core miljö där systemet huvudsakligen utvecklas med C#, TypeScript, MVC och SQL (SQL Server). Utvecklingsmiljön är uppbyggd kring Visual Studio, GIT och Team City.

Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT med inriktning mot programmering
  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet av .NET-utveckling
  • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift
För att trivas hos vår kund är du en person som gillar att arbeta i team men även att ta för dig. Du roas av en ombytlig miljö där teknikerna är de senaste.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning

Placering: Kista

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork