.Net-utvecklare med ledarambitioner? Juniort team söker dig!

.Net-utvecklare med ledarambitioner? Juniort team söker dig!

Digitalent har tillsammans med sin kund fått möjlighet att bygga ett team från grunden. Ingen legacy, moderna tekniker, en helt ny webb och fria tyglar kombinerat med ett team de själva fått vara med och sätta ihop. Är du ny inför rollen som ledare? Ingen fara! Du kommer få en mentor, en erfaren och närvarande chef, en grupp med kollegor som ses varannan fredag för att dela utmaningar och stötta varandra, och därtill ett bra stöd kring beprövad metodik och arbetssätt.

Information om uppdraget

Välkommen till en start-up-miljö där du får möjlighet att vara med att skapa och påverka! Digitalent är ett nystartat IT-konsultbolag inom Academic Work-koncernen. Ett snabbt växande bolag bestående av 31 personer, och med en stor koncern i ryggen! Tillsammans med tre andra start-ups huserar de under Academic Works systerkoncern Academic Work X. Digitalent tror mycket på medarbetarpåverkan och involvering, därför erbjuder de delägarskap till dig som vill vara med och skapa och utveckla bolaget framåt! Hos Digitalent får du bidra med dina tankar och idéer och se något stort ta form. Alldeles för bra för att sluta läsa nu, eller hur?

Då en av Digitalents kunder har behov av en Team Lead söker vi nu specifikt efter en utvecklare med ambition att lära ut sina kunskaper till hungriga och talangfulla juniora utvecklare. Eftersom Digitalent själva varit med och skapat teamet från grunden kan de garantera ambitiösa kollegor, en omtänksam kultur och en nyfikenhet på att alltid lära sig mer! Du kommer få arbeta med en av Digitalents största kunder, i Vasastan. Uppdraget är ca 12 månader och därefter fortsätter din anställning på Digitalent med siktet inställt på nya spännande uppdrag.

Arbetsuppgifter

Som Team Lead för ett av webbteamen hos vår kund kommer du att driva frågor kring tekniska val, prioriteringar och målbilder. Här är fokus på ny teknik, .Net Core, Javascript och Vue står högst upp på den dagliga agendan. Du kommer arbeta nära teamets erfarna Product Owner, och tillsammans med henne driver du teamets agila arbetssätt och dagliga progress. Utöver din tekniska roll, är du också Team Lead och mentor för teamets medlemmar. Två av dessa är Digitalent-kollegor till dig (NET-konsulter med 2-3 års erfarenhet). Därtill kommer du leda tre juniora .NET-konsulter från bootcamp-utbildningen Academy. Du är inledningsvis inte lönesättande chef, så administration kring anställningarna är inte en del i uppdraget.

Ditt jobb är att sakta men säkert ta det nya teamet mot målet, med störst fokus på att coacha och lära upp de tre juniora Academy-konsulterna. Du kommer kunna lägga mycket fokus på ledarskap, utbildande aktiviteter och coachning. Utöver detta kommer du att arbeta hands-on med utvecklingen av den nya webben. Det får du göra tillsammans med ett motiverat, roligt och oerhört drivet team, och sida vid sida med Digitalent-kollegor som driver systerteamet, som jobbar på samma webb!

Vi söker dig som

För att trivas och passa i rollen som både Team Lead och konsult hos Digitalent tror vi att du, tekniskt sett:
  • Har ett par års erfarenhet av webbutveckling i .NET-miljö
  • Har ett par års erfarenhet av modern Javascript-utveckling. Det är fördelaktigt om du har arbetat med Vue, men inget krav!
För att trivas i rollen som team lead har du ett stort och brinnande intresse för att lära vidare din kunskap till dina kollegor. Du har en vilja att utvecklas som ledare. Hos Digitalent får du verktygen du behöver, även om du inte arbetat som Team Lead tidigare. Vi förväntar oss att du brinner för att utvecklas och lära dig ny teknik. Men också att du tycker att det är stimulerande att lära andra det du kan. Din passion utmärker dig, och dina tekniska skills samt ditt sätt att kommunicera med kunder och kollegor gör att du blir ihågkommen.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Vasastan
  • Kontaktuppgifter: Linnea Börjesson, 0736-444842
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av Linnea Börjesson under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Digitalent! Här har du möjligheten att jobba i en agil start-up men med en miljardkoncerns resurser i ryggen. Digitalent växer snabbt och är i dagsläget 31 medarbetare, efter ett år. Vi är ett konsultbolag med passion för digital utveckling. Vi erbjuder våra medarbetare det bästa från flera världar, bland annat fokus på personlig utveckling, skräddarsydda projekt och Wonderful Wednesdays. Visst låter det spännande? Läs mer om oss på vår hemsida www.digitalent.se